Mail ile abone olun

Tantra ve Kadın II

Bu çalışma Tantra ve Kadın I atölyesine katılmış olanlara açıktır.

Erken kayıt indiriminden faydalanmak için 04 Haziran 2019 tarihine kadar kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz. Bunun yanında grup kayıt avantajlarımızhakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz

BEDEN GERÇEĞİNİ BİLGECE KAVRAYAN RUHU İLE DE TANIŞIR…

“Öz Gerçeği”’mizi kavrayabilmenin yolu kendimiz ile bütünleşip, tensel ve ruhsal gereksinimlerimizi en doğru şekilde fark etmekten geçer.

Cinsel enerjimiz yaşam enerjimizin başladığı “ilk Nokta” da açığa çıkmıştır; yani yaşam enerjisi cinsel enerji ile doğrudan bağlantılıdır. Cinsel enerjimiz; kabullenişin ve kendi varlığımızı kabullenmemizin merkezidir. 

Yeme içme kadar elzem görünmeyen, toplumsal tabular nedeni ile üstü kapatılan bu önemli kaynağın yanlış ve eksik kullanımı; yaşamda potansiyelimizi tam olarak fark etmemizi ve ortaya çıkarmamızı engellerler. 

Eril enerji yaşamda alan tutarken; Dişi enerji; yaşamdaki yaratıma ve berekete izin verir…Tanrısal bir veri olan bu enerjileri doğru kullandığımızda, hem cinsellikte hem de günlük yaşamda akışta kalarak,  yansıttığımız sevginin geri dönüşüne şahit olarak huzur ve güven dolu bir “ben” ile yolculuğuna devam ederiz.

Varlığımızın biricikliğini ve vazgeçilmez oluşunu fark etmemizi hedefleyen TANTRA; özgürleşmek ve genişlemek anlamına gelir. Tantrik öğretiler; içsel yolculuğumuz esnasında bize cinselliğimizle ilgili bir yol haritası çizerken, aynı zamanda zihnimizde eksik ve yanlış koşullanmaları doğru bilgiler ile düzenleyip hatalı şartlanmalar nedeni ile duygu evrenimizde yerleşen korku ve kaygı durumlarını sevgi ve kabul kavramları ile kökten değiştirmeyi hedefler.

Bu eğitimin amacı  Tantrik öğretiler üzerinden dişil ve eril benliğimizin özüne varıp, cinselliğimizle olması gerektiği gibi doğru bir bağlantı kurarak, yaşamın tüm alanlarına güç, barış, sevgi, oyun ve sihri yeniden çağırmaktır. Bu eğitim sizi dişi bilgeliğinizle tanıştırıp  yaratıcı tarafınızı keyifle keşfetmenizi hedefliyor. 

  • Kadın olarak bedenimizi ne kadar tanıyoruz ve hissediyoruz?
  • Cinsellikle ilgili korkularımız ve yargılarımız?
  • Cinsellikte nelerden ödün veriyoruz?
  • Karanlık yönlerimiz 
  • Hissetmeye karşı olan dirençlerimiz?
  • Cinsel enerjimizi ve potansiyelimizi ne kadar doğru kullanıyoruz?
  • İçimizdeki dişi ve eril enerjinin cinsel olarak uyumunu ne kadar biliyoruz?
  • İçimizdeki Kadın enerjilerinin cinselliğimizle olan bağı nedir?
  • Kundalini enerjimizi nasıl hissedebiliriz ve bedendeki akışına nasıl izin verebiliriz?

Bu keşif dolu eğitimde; Tantrik öğretiler rehberliğinde, farkındalığın cinsel hayatımız üzerindeki önemini kavrayarak, kızkardeşliğin destekleyici ve şifacı ortamında kucaklarken; paylaşımlarımızla  grup enerjisinde derinleşeceğiz.

Duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinilmesini, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirilmesini, not tutmak için defter ve kalem bulundurulmasını tavsiye ederiz.

Eğitim Lideri: Tülay Demir 

Özbenliğimizi bulma sürecimiz, dünyaya gözümüzü açtığımız anda başlar. Ancak Özbenliğimizi, yani gerçeğimizi ne zaman ve nasıl keşfederiz?

Tülay Demir, bu soruya cevap aramak için 9 yıl önce kendisini de yanına alıp yola çıktı.  Yurtdışında, “Dişil ve Eril Güç Dengesi” bağlamında  Rahim Bilgeliği ve Shakti’nin Gücü eğitimlerinin yanı sıra, Zihni Bırakma, Akışta Yaşam ve Teslimiyet, Ego ve Stratejileri, Osho Primal Terapi, Primal Matrix, İç Ergen, Osho Born Again ve Aydınlanmış Kalbin Uyanışı Mer-ka-ba’nın da dahil olduğu bir çok eğitim aldı. Aldığı bu eğitimlerden edindiği bilgeliğinde katkısıyla son 8 yıldır devam ettiği  Tantra okulunda  öğrendiklerini güçlendirerek kendi yaşamında  içselleştirmiş olup Tantrik öğretiler kapsamında yurtdışı ve yurtiçinde eğitimler vermektedir.  

Potansiyelinin kaynağına indiği 7 günlük karanlık oda inziva deneyiminde, yaşam amacının önemli bir kısmının ‘kadınlara hizmet etmek’ olduğunu keşfeden Tülay Demir, aynı zamanda kadın bedeninde biriktirilen öfke ve travmaları, beden hafızası üzerinden çalışarak farkındalık yaratma amaçlı bireysel seanslar da vermektedir.  

Eğitim Tarihleri ve Saatleri: 

15 Haziran 2019 Cumartesi, Saat: 09:30 – 18:00

16 Haziran 2019 Pazar,        Saat: 10:00 – 17:00

Eğitim Yeri: 

Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Kanlıca, Beykoz / İstanbul

Eğitim Kayıt ve İletişim: 

Sn. Ayşe Selen Akbulut

t: 0 216 680 91 91 / 0543 661 43 68

e: ayseselen.akbulut@solaraakademi.com

Geri