Mail ile abone olun

ALTIN ÇAĞ ERKEKLİĞİ – I. Hatırlama Serisi Erkek Kimdir? Erkek Olmak Nedir? Erkek bir güneş gibi parladığında nasıl mucizeler oluşur?

Lucy filminin çarpıcı sahnelerinden birisi; Lucy filmin bilim adamına sorar: “Bilincim açılıyor, her şeyi görüyorum, bununla ne yapmalıyım? ”. Cevap; “… Hayat aslında çok basittir. Bunu en küçük canlı olan tek hücreli amip ile açıklar isek, amip yaşam koşulları uygun olduğunda bölünür, sonra tüm bildiğini bu yeni hücreye aktarır… Sende öyle yap Lucy, paylaş!…”

Erkeklik bilgisi de böyle oldu. Sadece amiplerden farklı olarak ebeveyn ve/veya ailelerin büyüklerinden onların yaşamı algılama illüzyonlarını da satın aldık.

Farkındalık seviyemiz Altın Çağın 2016’da gelmesi ile gittikçe artıyor ve bu aktarılan illüzyonların gerçek olmadığını fark ediyoruz. Sadece bu aktarımlarda ki yanlış olan tarafların yerine ne koyacağımızı bilmiyoruz. Olması gereken erkekliğin ne olduğunu hatırlayamadığımız için de bir türlü iş, eş, çocuk, arkadaş, komşu ve/veya yaşam içindeki konumumuzda kendimizi yeterince başarılı ve güçlü göremiyoruz.

Haklısınız.. kimse size “Erkek nedir? Hangi enerjileri doğal olarak taşır? Bu enerjilerin devinimleri ile nasıl başa çıkılır?” gibi Var-Ol-uşumuzun doğal bahşedilmiş özelliklerini anlatmadı.. Bu sebeple erkekler olarak kalp ve haramız ile olan bağımızın bilgeliğini, Allah vergisi hediyemizin değerini giyinemiyoruz, eril güneşimizi, eril kontrol ile karıştırıyoruz…

Eğer;
•İş ve/veya ilişki yaşamınızda “doyum, tamlık, netlik” yok ise,
•Odaklanamama, işleri erteleme, geç kalma gibi davranışlarınızda gözle görünür bir artış oldu ise,
•Etrafınızda sürekli artan talepler ve sizden daha fazlasının beklendiğini hissediyorsanız,
•Sürekli eylem halinde olma hissiyatınız var ise,
•İş ve yaşam dengesini kurmakta zorlanıyorsanız,
•Hakkettiğiniz bolluğu yaratamıyor, iş yaşamınızda benzer döngüler içinde iseniz,
•Ne yaparsanız yapın eşinizi, annenizi, ekibinizi mutlu edemediğinizi hissediyorsanız,
•İlişkinizde karşı cinse aşırı sahiplenme (kıskançlık) ve/veya hiç sahiplenmeme (boşluk) hissediyor iseniz,
•Karşı cinsin sadece cinselliğinden keyif alıyor, bunun dışında paylaşımlardan sıkılıyor iseniz,
•Kendinizi diğer insanların yaşamları ile kıyaslarken buluyor, istemeden de olsa onların başarıları, kendiniz için burkulma ve/veya hırs yaratıyor ise,
•Olan halinizden memnun değilsiniz ve bunun sebebini bir türlü anlayamıyor iseniz,

gelin, bunlar ve/veya size özel konu başlıklarını “her birimiz farklı hikayelerde BİR ADAMIN yaşamını yaşıyoruz” bakışı ile erkek kardeşlik çemberinde açalım, birbirimizi destekleyelim ve hakettiğimiz başarıyı iş ve aşk yaşamımızda yaratalım.

3 tam gün boyunca;

•Atalarımızdan aktarılan bağlar,
•Kendi yaşam hikayemizde satın aldığımız kalıplar,
•Toplumun bize verdiği limitli rol tanımları,

gibi başlıkları yapılacak egzersizler ile anlar iken şu an olduğumuz Adam halimize kabule davet edileceğiz, yüzleşeceğiz. Yüzleşeceğiz ki onları dönüştürebilelim.

Her adam bir güneş gibidir, VAR`lığı güven verir, destekler, korur. Çıkış kapısı gördüğünde odaklanır, yürür, çevresindekilere ilham olur, önderlik yapar.

Kendi “gerçek eril gücüne” sahip çıkma cesaretini gösteren ve kendinin gerçekte kim olduğunu samimi bir adanmışlık ile arayan tüm erkek kardeşlerimiz bu eğitime davetlidir. Önceden bir eğitim almış olmaya ihtiyacımız yoktur, An`da Ruh hatırlar ve uygular..

Yeni ve kalıcı yaratımlarınızda sizlerle birlikte yürümek bizim için onur olur.

Aygün Solara, Timur, Hülya

Eğitim Liderleri:

Aygün Solara Kabadayı
Kimya Mühendisi olan Aygün, yaklaşık on iki yıllık iş deneyiminin ilk altı yılını Eczacıbaşı İlaçta, daha sonra da Apotex İlaç, Kanada fabrikasında geçirmiştir. Kariyerine Türkiye de yaklaşık dört yıl ilaç sektörüne danışmanlık ve eğitmenlik vererek devam etmiştir. Mühendis olarak çalıştığı bu dönemin doygunluğunu aynı zamanda boşluğunu hissettikten sonra, kariyer değişikliği yaparak psikoloji alanına geçmiştir. Son yedi yıldır varoluşunun zenginliğini arttırmak için Derin Anı Süreci, Tantra, Merkaba, Kalp, Metafizik, Nefes, Tasavvuf, Kutsal Geometri, Rahim/Hara konularında yurtdışı ve yurtiçi kaynaklı eğitimlere katılmış, özümsediği ve yaşamına aktardığı her biliş halini büyük bir samimiyet ile paylaşmaya gönül vermiştir. Kalp arzusunun ateşini hakikatini arayışından alan Solara, zihnin öğretilmiş kalıplarına meydan okuyan cesareti ile tanınır. Kadınlığını yaşamaya olan arzusu ile yaşamında yaptığı değişiklikler kendisini ilişkiler konusunda net, şefkatli ve An’da Ruhun arzusuna rehberlik yapabileceği bir olma haline getirmiştir. Kalbin gizli gerçeği, ilişkiler, sevgi ve bilgelik konularında hem eğitmenlik hem de bireysel çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

Timur Kabadayı
Conval Grup’ta yönetici direktörlük ve danışmanlık yapan Timur Kabadayı’nın İlaç Endüstrisinde yaklaşık yirmi beş yıllık tecrübesi vardır, kendisi Yüksek Makine Mühendisi’dir. İş hayatı ile birlikte ruhsal yolculuğuna da devam eden Timur, yaşamının doyum kalitesini arttırmayı hedeflemektedir. Sahibi olduğu iki şirketin bolluk ve bereketinin yanında kadınının keyfini ve baba olmanın hazzını ruh, beden, zihin ve duygu dörtlemesinde denge ile nasıl bütünlendiğinin deneyimini yaşamaktadır.

Hülya Erbeyli
20 yılı aşkın iş deneyimine sahip olan Hülya, Londra’da aldığı İşletme eğitiminin ardından medikal alanda faaliyet gösteren uluslararası bir şirkette Satış, Pazarlama, İş Geliştirme, Operasyon gibi farklı alanlarda yönetici olarak çalışmıştır. Ekip yönetimi, stratejik planlama, sistem kurma, uluslararası projelere liderlik etme, yeni şirket kurulumu, pazara giriş, yeniden yapılanma alanlarında deneyimleri güçlüdür. 2008 yılından bu yana kurucusu olduğu SmartPeople İnsan Kaynakları şirketinde eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Aynı zamanda ICF Akredite Koç olan Hülya, Yöneticilik, Liderlik ve Kariyer Koçluğu yapmaktadır.

Sunduğu hizmetlerde, insanların kendi görünmeyen zihinsel sınırlarını aşmaları, kendi gerçeğini bulmaları ve yaşamda bütünüyle var olarak başarı ve mutluluğu aynı anda yakalayabilmelerini misyon edinmiştir. Kendi kişisel gelişim yolculuğunda aldığı eğitimler; Metafizik, Tantra, Ego bazlı çalışmalar, Optimum Denge, Aydınlanmış Kalbin Uyanışı, Rahim/Hara başlıcalarıdır.

Eğitim Tarihi ve Saati: 
28 Nisan 2016 Perşembe Saat 20:00 – 21:30
29 Nisan 2016 Cuma Saat 09:30 – 21:00
30 Nisan 2016 Cumartesi Saat 09:30 – 21:00
01 Mayıs 2016 Pazar Saat 10:00 – 16:00

Eğitim Yeri:
Lidya Sardes Hotel Thermal & Spa
Salihli / Manisa
www.lidyatermalotel.com

Kayıt ve Bilgi İçin:
Sn. Simin SAYGI
t: 0 555 663 46 83
e: siminsaygi@gmail.com

Eğitim konaklamalı olup, 3 tam günü kendi yaşam yolculuğumuzu yeniden değerlendirmek için dolu dolu kullanma fırsatı yakalayacağız. Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişörtler alınması, not tutmak için defter ve kalem getirilmesi tavsiye edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri