Mail ile abone olun

ALTIN ÇAĞ KADINLIĞI, İzmir – II. Seri, Cinsel Masumiyetimize Uyanmak

13.000 yy`lık Ataerkil döneminin etkileri her birimizin derinlerinde kendi biricik planımıza uygun, mutluluğumuzun, yaşam tutkumuzun önünde gölgeler oluşturuyor ve bu gölgeler var olan kadınlığımızın algısını yanıltıp, yargılamamızı sağlıyor, bizi gerçek kadın halimizden daha da uzaklaştırıyor.

Gerçek ilahi planın “KADIN” mavi kopyası, Allah`ın bizi sevgi`den yarattığı ilk orijinal halimizin bilgeliği ilk sekiz kök hücremizde yaşıyor. Sadece bunun önündeki engellerin bizim tarafımızdan görülmesi, hissedilerek dönüştürülmesi, altından çıkan hediyelerin tüm bedene yayılıp, hissedilerek kabul edilmesi, biliş haline gelen arzu ile “MASUMİYETİMİZİN” yeniden geri çağrılarak, ona sahip çıkılması gerekiyor.

Altın Çağın Kadınlığı hatırlama serisinin ikinci bölümü “katılma arzusu” duyan herkese açıktır, her eğitim An`da grubun enerjisi ile akmakta, derinliği grubun kendi gerçeğini bulma tutkusu ile oluşmaktadır.

Bu eğitimde kadınlığımızın önündeki cinsel kimliğimize ait bilinçaltı kalıpları ve travmalarının gölgeleri üzerinde yoğunlaşacağız. Mitolojide “Lilith” olarak algılanan kadın veçhelerimize kabul verip, asırlardır kadının sadece cinsel obje olarak algılandığı ve bizlerin de alt bilinçlerimizde bunu satın alarak kendimizi nedensiz suçlu hissettiğimiz, öylesine içeriden gelen kendimizi sevememe hali ile eylemsizlik, değersizlik, odaklanamama, güvensizlik, ilişki kuramama gibi sonuç duygularının doğmasına neden olan “kök” sebeplere, cinsellik, cinsiyet ayrışması, rahim enerjileri, ilişkilerde merkezlenememe, erili üstün sayma ve/veya saymama gibi konu başlıkları ile ulaşıp, bilinçli olarak dönüştüreceğiz.

Amacımız, bizlere “koşulsuz sevgi ile bahşedilen” cinsel/yaşam enerjimiz ile barışmaya, kutlamaya, kabule ve genişlemeye, VAR-OL-UŞUMUZUN bir hediye olduğunun biliş halinin her hücremize yayıldığı halimize ulaşmak için çıktığımız bu yaşam yolculuğumuzu “BİLİNÇLİ ÖZGÜR SEÇİMLERİMİZ” ile yeniden “ORİJİNAL” haline kodlamaktır.

Aşağıdaki konu başlıklarına çekilen, kendi gerçeğine “samimi bir adanmışlık” ile uyanmak isteyen tüm kız kardeşlerimiz davetlidir.

•İlişkilerinizde görülmediğinizi, duyulmadığınızı hissediyor iseniz,
•Benzer ilişki döngüleri yaratıp, bir süre sonra yok ediyor iseniz,
•Cinsel yaşamınız çok iyi, fakat o An`ların dışında bağ yok, uzun süreli ilişkiler kuramıyorum diyor iseniz,
•Cinsel yaşamınızın dışında bağ çok iyi, fakat cinsel doyum eksik, rutin, sıkıcı, veya birden kendinizi başınızın ağrıdığını söyler buluyor iseniz,
•Kendinizi sürekli dış görüntünüz ile yargılar halde buluyor, ve bu yönde aksiyonlar alarak sürekli bedeniniz ile ilgili değişiklikler yapıyor iseniz,
•Alışveriş, yemek yeme, alkol, iş, bilgisayar, sosyal medya gibi bağımlılıklar halinde iseniz,
•İlişkilerinizi sürekli diğer ilişkiler ile kıyaslayıp, iyi yönlerini görüp avutuyor ve kendinize bu ilişkide kalmanın doğru olduğuna dair bir dolu açıklama yapar iken buluyor iseniz, (veya tersi, ilişkiden çıkmak için kendinize bahaneler yaratan kıyaslamalar)
•Yaşamın herhangi bir düzlemindeki ilişkilerinde (iş, eş, çocuk, tatil, arkadaşlık vs.) “ÖZGÜR” hissetmiyor ve özgür seçimler yerine zorunlu seçimler yapmak durumunda olduğunuzu hissediyor iseniz,
•Kendi gerçeğinizi söyler iken aşırı dram yaratıp, duygularda kayboluyor ve/veya sesiniz yükselip konuşmaya imkan tanımayan öfkeli tepkisel davranış halinde iseniz,

Bu noktaların sonu yok.. Özet, yaşamınızın kraliçesi değil de yaşamınızın kölesi olarak hissediyor iseniz gelin “bunu neden yarattığınızı”, hepimizin bir olduğu, TEK BİR GERÇEĞİN huzurunda oluşturulan sevgi çemberinde birlikte görelim, saralım, sevelim, paylaşalım, yaşam hikayemizi onurlandıralım.

Bu 3 günlük paylaşımda doğum hakkımız olan mutluluğumuz önünde duran bariyerler ile yüzleşip, kabul edip, sağaltıp, yeni halimizi kucaklayacağız, şöyle ki;

•Dişil yanımızın görünmeyen tepkisel duygularının altında yatan ego stratejileri,
•Eril yanımızın baskıladığı, dışa aynalama yaparak suçladığı eleştirel davranış ego stratejileri,
•Dişil şifalanma teknikleri ile An`da zihnin tanımlayamadığı fakat Ruhumuzun bildiği bilge yanımız ile tanışmak ve An`da dönüşme fırsatını kendimize vermek,
•Hem anlayıp, hem hissedip, hem dönüşüp hem de yaşamımızda yeni bir hedefe doğru yürüyebileceğimiz Ol`ma halini deneyimleyeceğimiz dalgalarda sörf yapabilme becerisini hatırlamak,

Egzersizler ile derin yolculuğa EVET diyen, illüzyon hali ile yüzleşmeye hazır, cesaretli, kendi yaşamının gerçeğini samimi adanmışlık ile arayan tüm kız kardeşlerimiz bu hatırlama serisine davetlidir.

Benzer deneyimleri ardı ardına yaratıp “Yok edici” tutumunuzdan bıkkınlık geldi ise, gelin bu deneyimlerden elde ettiğimiz bilgeliği “sevgi ile yaratan” halimize kullanalım. Koşulsuz bahşedilen “BÜTÜNDE VARIM” kıyafetimizi onur ile kabul edelim. Kız kardeşler olarak bir birimize destek olalım, Altın Çağ Kadınlığına birlikte adım atalım.

Kalbimden kalbinize,

Aygün Solara

Eğitim Lideri: Aygün Solara Kabadayı
Kimya Mühendisi olan Aygün Solara, yaklaşık on iki yıllık iş deneyiminin ilk altı yılını Eczacıbaşı İlaçta, daha sonra da Apotex İlaç, Kanada fabrikasında geçirmiştir. Kariyerine Türkiye de ilaç sektörüne danışmanlık ve eğitmenlik vererek devam etmiştir. Bu sürede yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı eğitimler organize edip, ortağı olduğu firmada yaklaşık 4 yıl çalışmıştır. Mühendis olarak çalıştığı bu dönemin doygunluğunu aynı zamanda boşluğunu hissettikten sonra, kariyer değişikliği yaparak psikoloji alanına geçmiştir.Son yedi yıldır varoluşunun zenginliğini arttırmak için Derin Anı Süreci, Tantra, Merkaba, Kalp, Metafizik, Nefes, Tasavvuf, Kutsal Geometri, Rahim/Hara konularında yurtdışı ve yurtiçi kaynaklı eğitimlere katılmış, özümsediği ve yaşamına aktardığı her biliş halini büyük bir samimiyet ile paylaşmaya gönül vermiştir. Kendisi Drunvalo Melchizedek’in “Aydınlanan Kalbin Uyanışı Merkaba” çalışmasının yetkili eğitmenidir.Kalp arzusunun ateşini hakikatini arayışından alan Aygün Solara zihnin öğretilmiş kalıplarına meydan okuyan cesareti ile tanınır. Kadınlığını yaşamaya olan arzusu ile yaşamında yaptığı değişiklikler kendisini ilişkiler konusunda net, şefkatli ve An’da Ruhun arzusuna rehberlik yapabileceği bir olma haline getirmiştir. Kalbin gizli gerçeği, ilişkiler, sevgi ve bilgelik konularında hem eğitmenlik hem de bireysel çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

Eğitim Tarihi ve Saati:
03 Haziran 2016 Cuma Saat 10:00 – 18:00
04 Haziran Cumartesi Saat 10:00 – 18:00
05 Haziran Pazar Saat 10:00 – 16:00

Eğitim Yeri ve Adresi:
İzmir (Detaylı adres bilgisi süreç içinde katılımcılara bildirilecektir)

Eğitim Kayıt ve İletişim:
Sn. Burcu Dilmen Yazar
t: 0553 0113588
e: ametistreiki@gmail.com

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi tavsiye edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri