Mail ile abone olun

ALTIN ÇAĞ KADINLIĞI, İstanbul – I. Hatırlama Serisi Kadın Kimdir? Kadın Olmak Nedir? Kadın Kalpten konuştuğunda Nasıl Mucizeler Oluşur?

Lucy filminin çarpıcı sahnelerinden birisi; Lucy filmin bilim adamına sorar: “Bilincim açılıyor, her şeyi görüyorum, bununla ne yapmalıyım? ”. Cevap; “… Hayat aslında çok basittir. Bunu en küçük canlı olan tek hücreli amip ile açıklar isek, amip yaşam koşulları uygun olduğunda bölünür, sonra tüm bildiğini bu yeni hücreye aktarır… Sende öyle yap Lucy, paylaş!…”

Kadınlık bilgisi de böyle oldu. Annelerimizden bize aktarıldı. Bizde onlardan aldığımızla yaşamımıza devam ettik. Sadece amiplerden farklı olarak annelerimiz veya ailelerin büyüklerinden onların yaşamı algılama illüzyonlarını da satın aldık.

Farkındalık seviyemiz Altın Çağın 2016’da gelmesi ile gittikçe artıyor ve bu aktarılan illüzyonların gerçek olmadığını fark ediyoruz. Sadece bu aktarımlarda ki yanlış olan tarafların yerine ne koyacağımızı bilmiyoruz. Olması gereken kadınlığın ne olduğunu hatırlayamadığımız için de bir türlü ilişki içinde olduğumuz eş, arkadaş, komşu ve/veya yaşam ile doğru İLETİŞİME geçemediğimizi hissediyoruz.

Haklısınız.. kimse bize “Kadın nedir? Hangi enerjileri doğal olarak taşır? Bu enerjilerin devinimleri ile nasıl başa çıkılır?” gibi Var-Ol-uşumuzun doğal bahşedilmiş özelliklerini anlatmadı.. Bu sebeple kadınlar olarak kalp ve rahim ile olan bağımızın bilgeliğini, Allah vergisi hediyemizin değerini giyinemiyoruz, “KADIN” olmaktan korkuyoruz…

Eğer;
•Yaşamınızı “kadın” olarak yaşayamadığınızı hissediyor iseniz,
•Duygularınızı ifade etmekte zorlanıyor, kimse beni anlamıyor, görmüyor hissinde iseniz,
•Benzer ilişki döngüleri yaşıyor, ilişkilerinizin neresinin yanlış olduğunu bir türlü bulamıyor, uzun süreli ilişki kuramıyor, kendinizin davranışlarını yargılıyor, suçluyor, pişmanlık duyuyor ve/veya eşinizden sürekli şüphe ediyor iseniz,
•Olan halinizden memnun değilsiniz ve bunun sebebini bir türlü anlayamıyor iseniz,
•Sürekli önünüze kadınlık hakları ve/veya haksızlıkları ile ilgili haberler geliyor ve kendinizi sürekli olanlara kızma halinde buluyor iseniz,
•Hakkettiğiniz bolluğu yaratamıyor iseniz,
•Kendinizi kız ve/veya erkek arkadaşlarınızın yaşamları ile kıyaslarken buluyor, istemeden de olsa onların mutlulukları, kalbinizde kendiniz için burkulma yaratıyor ise,

gelin, bunlar ve/veya size özel konu başlıklarını “her birimiz farklı hikayelerde AYNI duyguları yaşıyoruz, hepimiz BİR kadının yaşamını yaşıyoruz” bakış açısı ile kız kardeşlik çemberinde açalım, saralım, kabul edelim, bırakalım ve “Kadim Dişil Şifa Sanatı” ile AN`da yeni olana dönüşelim.

3 tam gün boyunca;
•Atalarımızdan aktarılan bağlar,
•Kendi yaşam hikayemizde satın aldığımız kalıplar,
•Toplumun bize verdiği limitli rol tanımları

sağaltılırken, şu an olduğumuz Kadın halimize kabule davet edileceğiz, yüzleşeceğiz. Yüzleşeceğiz ki onu kalp arzumuzdaki Kadın`a dönüştürebilelim.

Her kadın özeldir, her bir kadın sonsuz yaratma potansiyeline sahiptir. Kendi “dişil gücüne” sahip çıkma cesaretini gösteren ve kendi gerçeğini samimi bir adanmışlık ile arayan tüm kızkardeşlerimiz bu eğitime davetlidir. Önceden bir eğitim almış olmaya ihtiyacımız yoktur, An`da Ruh hatırlar ve uygular..

Yeni ve kalıcı yaratımlarınızda sizlere rehberlik etmek benim için onur olur.

Kalbimden kalbinize,

Aygün Solara

Eğitim Lideri: Aygün Solara Kabadayı
Kimya Mühendisi olan Aygün, yaklaşık on iki yıllık iş deneyiminin ilk altı yılını Eczacıbaşı İlaçta, daha sonra da Apotex İlaç, Kanada fabrikasında geçirmiştir. Kariyerine Türkiye de yaklaşık dört yıl ilaç sektörüne danışmanlık ve eğitmenlik vererek devam etmiştir. Mühendis olarak çalıştığı bu dönemin doygunluğunu aynı zamanda boşluğunu hissettikten sonra, kariyer değişikliği yaparak psikoloji alanına geçmiştir. Son yedi yıldır varoluşunun zenginliğini arttırmak için Derin Anı Süreci, Tantra, Merkaba, Kalp, Metafizik, Nefes, Tasavvuf, Kutsal Geometri, Rahim/Hara konularında yurtdışı ve yurtiçi kaynaklı eğitimlere katılmış, özümsediği ve yaşamına aktardığı her biliş halini büyük bir samimiyet ile paylaşmaya gönül vermiştir. Ayrıca kendisi Drunvalo Melchizedek`in Aydınlanan Kalbin Uyanışı Atölye çalışması yetkili eğitmenidir. Kalp arzusunun ateşini hakikatini arayışından alan Solara, zihnin öğretilmiş kalıplarına meydan okuyan cesareti ile tanınır. Kadınlığını yaşamaya olan arzusu ile yaşamında yaptığı değişiklikler kendisini ilişkiler konusunda net, şefkatli ve An’da Ruhun arzusuna rehberlik yapabileceği bir olma haline getirmiştir. Kalbin gizli gerçeği, ilişkiler, sevgi ve bilgelik konularında hem eğitmenlik hem de bireysel çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

Eğitim Tarihi ve Saati:
19 Mayıs 2016 Perşembe Saat 10:00 – 18:00
20 Mayıs 2016 Cuma Saat 10:00 – 18:00
21 Mayıs 2016 Cumartesi Saat 10:00 – 16:00

Eğitim Yeri:
Samsun, detay adres süreç içinde paylaşılacak

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Havvanur Yılmaz Keleş
0536 687 21 05

 

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirilmesi rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri