Mail ile abone olun

Altın Çağ Kadınlığı

Lucy filminin çarpıcı sahnelerinden birisi; Lucy filmin bilim adamına sorar; “Bilincim açılıyor, her şeyi görüyorum, bununla ne yapmalıyım? ”. Cevap; “… Hayat aslında çok basittir. Bunu en küçük canlı olan tek hücreli amip ile açıklar isek, amip yaşam koşulları uygun olduğunda bölünür, sonra tüm bildiğini bu yeni hücreye aktarır… Sende öyle yap Lucy, paylaş!…”

Kadınlık bilgisi de böyle oldu. Annelerimizden bize aktarıldı. Bizde onlardan aldığımızla yaşamımıza devam ettik. Sadece amiplerden farklı olarak annelerimiz veya ailelerin bayan büyüklerinden onların yaşamı algılama illüzyonlarını da satın aldık. Çünkü insanız ve Allah bizi “algı, yorumlama ve seçme” hediyesi ile onurlandırmış.

Farkındalık seviyemiz Altın Çağın 2016’da gelmesi ile gittikçe artıyor ve bu aktarılan illüzyonların gerçek olmadığını fark ediyoruz. Sadece bu aktarımlarda ki yanlış olan tarafların yerine ne koyacağımızı bilmiyoruz. Olması gereken kadınlığın ne olduğunu hatırlayamadığımız için de bir türlü ilişki içinde olduğumuz eş, arkadaş, komşu ve/veya yaşam ile doğru İLETİŞİME geçemiyoruz.

Kadınlar olarak kalp ve rahim ile olan bağımızın bilgeliğini, Allah vergisi hediyemizin değerini giyinemiyoruz, “KADIN” olmaktan korkuyoruz…

Haklıyız… Ataerkil bir 13.000 yılı geride bırakıp yeni dişil döngüye girerken eski bilincin etkileri ile yeni oluşum dürtülerinin arasında salınıyoruz…

Tek ihtiyacımız kalp arzumuzu cesurca takip etmek…

Kalp arzumuz ruhumuzun bilgeliğidir. Bizi gerçek yaşam planımıza oturtmaya çalışır. Ona direndikçe yaşam zorlaşır.

Bu iki günlük çalışmada yapılacak egzersizler ile dirençlerimizi fark ederek, yaşamda arzu ettiğimiz MUTLULUK ve OLAN halimizi KALBimizden ifade etmekte zorlandığımız kalıplarımızı AN’da dönüştürme fırsatı yakalayacağız.

Her bir kadın özeldir, her bir kadın sonsuz yaratma potansiyeline sahiptir. Aynı zamanda her bir kadın yaratımını beğenmediğinde onu yok etme gücüne de sahiptir.

Yaşamınızda sürekli yaratma ve yıkma döngüsünde olduğunuzun farkında iseniz gelin, GERÇEK kalp arzunuzun ne olduğunu birlikte keşfedelim. Gelin birlikte yaratalım. Yeni dünya Altın Çağ Kadınlığınıza kabul vererek sizlerin sayesinde yaratılacaktır.

Yeni ve kalıcı yaratımlarınızda sizlere rehberlik etmek benim için onurdur.

Kalbimden kalbinize,

Solara Aygün

Eğitim Lideri:
SOLARA Aygün Kabadayı

Kimya Mühendisi olan Solara Aygün, yaklaşık on iki yıllık iş deneyiminin ilk altı yılını Eczacıbaşı İlaçta, daha sonra da Apotex İlaç, Kanada fabrikasında geçirmiştir. Kariyerine Türkiye de ilaç sektörüne danışmanlık ve eğitmenlik vererek devam etmiştir. Bu sürede yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı eğitimler organize edip, ortağı olduğu firmada yaklaşık 4 yıl çalışmıştır. Mühendis olarak çalıştığı bu dönemin doygunluğunu aynı zamanda boşluğunu hissettikten sonra, kariyer değişikliği yaparak psikoloji alanına geçmiştir. Son altı yıldır varoluşunun zenginliğini arttırmak için Derin Anı Süreci, Tantra, Merkaba, Kalp, Metafizik, Nefes, Tasavvuf, Kutsal Geometri, Rahim/Hara konularında yurtdışı ve yurtiçi kaynaklı eğitimlere katılmış, özümsediği ve yaşamına aktardığı her biliş halini büyük bir samimiyet ile paylaşmaya gönül vermiştir. Kalp arzusunun ateşini hakikatini arayışından alan Solara Aygün zihnin öğretilmiş kalıplarına meydan okuyan cesareti ile tanınır. Kadınlığını yaşamaya olan arzusu ile yaşamında yaptığı değişiklikler kendisini ilişkiler konusunda net, şefkatli ve An’da Ruhun arzusuna rehberlik yapabileceği bir olma haline getirmiştir. Kalbin gizli gerçeği, ilişkiler, sevgi ve bilgelik konularında hem eğitmenlik hem de bireysel çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

Eğitim Tarihi ve Saati:
19 Mayıs Salı 10:00 – 18:00
20 Mayıs Çarşamba 10:00 – 18:00

Eğitim Yeri:
Hacı Muhittin Sok. No:35 Kanlıca/Beykoz İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Yağmur Tuğrul
0 549 203 04 96

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri