Mail ile abone olun

Kutsal Yaralar

Ruhumuzun yaraları original masumiyetimize dönüş yolumuzdur.

Yaralarımız bizim mükemmel tasarımımızdır, hiç sekmeden bizi bağımsız ruhumuza götüren eş zamanlı kutsal dizgimizdir. Yol boyunca kendimizle, diğerleriyle ve ilahi olan: Allah’la ki  ilahi sevgisi ruhumuzu dönüştürür, sevgi dolu ilişkiler kurarız.

Çalışma duygularımızın tam olarak hissedilmesini, ruhumuz ve arzularımızla Allah’ın İlahi Ruhuna uzanmamızı içerir. Bu olduğumuz bizle bütünleşme ve yolculuğumuzda olabildiğince İnsan olabilme potansiyelimizdir.

Kutsal yaralarımız zamanın, mekanın ve boyutların içinden İlahi olana yolumuzu açar. Ruhumuzun yaraları; bütünleşmeye ve sevgiye giden doğum kanalları ve portallerdir. Onları sebeplerine kadar hissettiğiniz zaman kalbiniz-ruhunuz dokunulmamış original masumiyetimize çiçek gibi açılacaktır.

Ruhumuzun en derin sesleri bizim Orijinal Yaralarımızdır. Altı temel kök yara, bizim ruhumuzun İlahi olanla bağlantısı arketip, bilinçdışı, genetik ve primordial seviyelerde bozar. Hayatımızda bir türlü sonunu getiremediğimiz, açıklayamadığımız, içinden çıkamadığımız sıkıntılar bu birbirleriyle bağlantılı kök yaralara dayanır. İlahi olandan, Ruhumuzdan ve Kendimizi Bilme farkındalığımızdan bizi ayıran temeli oluşturur.

Bu en derin ruh yaralarımızı hissedip, serbest bırakma cesaretini gösterdikçe, ruhumuzun kutsal arzuları çok büyük bir hızla yaşama geçmeye başlar. Kendimize çekmeye başladığımız gerçeklik hayal edebildiğimiz arzularımızdan daha derin olur. Büyümenin potansiyeli ölçümsüzdür. Daha önce hissetmeye cesaret edemediğimiz en derin duygularımızı ve acılarımızı hissedip, ruhumuzun yaralarını özgürce kucakladıkça her birimiz için en büyük hediye olan İlahi Sevgi’yle buluşuruz.

Bu seminerde şunları keşfedeceksiniz:

Kendinizi Sevmek – Allah’ın/İlahi Olanın sizi sevdiği gibi kendinizi sevmeyi öğrenmek

Sevginin 5 yarası

Eril ve Dişi arasındaki orjinal bölünme

İlahi Kanunlar, Evrendeki en büyük dönüştürücü olan İlahi Sevgiyi almanın yolu

Sevginin üç orijinal şekli

Her gün içinde yaşadığımız Duygu Matriksi

Bu seminer pek çok kutsal gelenekte inisiye olmuş, Padma Aon Prakasha’nın eserlerine ve öğretisine dayanır. Kendisi diğerleri yanında, ‘The Power of Shakti’, ‘Womb Wisdom’, ‘Sacred Wounds, Original Innocence’ and ‘Dimensions of Love’ kitaplarının da yazarıdır.

Bu 3-günlük seminerde, Aina sizi aşağıdakilerle bağlanıp şifalanabileceğiniz derin bir yolculuğa çıkaracaktır:

Sevginin 5 Yarası ve onların şifa merhemleri

Saf ruhunuzla buluşma ve yaralı ruhunuzu görme

Eril ve dişi bölmesinin dengelenmesi

Atalarınızın soyağacının şifalandırılması

Yaşam gücünüz olan Shakti enerjinizin ateşlenmesi ve beslenmesi

Ve daha pek çok ruh-kalp-rahim-hara deneyimi

Eğitim Lideri – Aina Greta
Aina Greta, Padma Aon Prakasha tarafından inisiye edilmiş ve 3 yıldır onunla çalışmaya devam etmektedir. En güçlü yanı, kendi deneyimlerinden yola çıkarak öğretmesi ve rehberlik yapmasıdır. Kendisinin alçakgönüllülüğü ile oluşan güven ve sevgi ortamı katılımcıların eğitimde daha derinleşmelerine yardımcı olur.

Aina yumuşak, dişil, kucaklayan ve nazik bir varlığa sahiptir, sizlerinde deneyimleyeceği bütün çalışmaları deneyimlemiştir. Ne beklendiğini, neyin hareket etmesi gerektiğini ve nasıl çalışacağını bildiği için kişileri çok iyi destekler, bütün bunları kendi deneyiminden yapar çünkü her birinden kendisi geçti. Kendisini vermeye ve sevgiye adamıştır, alçakgönüllülük, istek ve cesareti ile inanılmaz durumların içinde birçok ruhsal çalışma yapmıştır. Dolayısı ile o anlar. Sorularınız ile ilgilenmek için son 3 yıl içerisinde çok iyi eğitildi.” Padma Aon Prakasha

Eğitim Tarihi ve Saati: 
24 Mart  2017 Cuma Saat 09:30 – 18:00
25 Mart  2017 Cumartesi Saat 09:30 – 18:00
26 Mart 2017 Pazar Saat 09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Kanlıca – Beykoz – İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Sn.Yağmur Tuğrul
t: 0549 203 04 96
e: yagmur@aygunkabadayi.com

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişörtler alınması, not tutmak için defter ve kalem getirilmesi tavsiye edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri