Mail ile abone olun

Power of Shakti – Shakti’nin Gücü II – Shakti Işık ve Güç Jeneratörleri – Yumurtalık – Testislerin Aktivasyonu

Yumurtalıklar- Testisler dişi-eril formun biyolojik ışık ve güçjeneraörleridir. Yaşam canlılığımızı, enerjimizi, gençliğimizi veışık tohumumuzu sağlarlar ve orgazmik doğum ve gerçek dişi enerji içiniçsel şablonunuzu tutarlar. Depresyon, yas ve dişiliğin kaybı, cinsel yaralanmaları ve soyağacımızdan gelen yaraları saklarlar.

Bu 3 günlük seminerde Shakti’nin, yaşam enerjisinin gücününyumurtalık-testislerimizi doldurmasına, içsel devrelerimizibağlamasına ve (hem erkek hem kadınlar için) yumuşak manyetik dişitemelimizden yaşamamızı sağlayacak sıkı ama aynı zamanda akışkan alanı açmasına izin vereceğiz.

Bu alanda ruhumuzun en derin arzularını ortaya çıkarıp, sevgiyle,Allah’la, Gaia’yla, yaşamın doğal akışıyla, çabasızcakoruyabileceğimiz gerçek kabı buluruz. Bu bizim ruhumuzu ve dişi özümüzü gerçekten bedenleyebilmemizin yoludur.

Bu seminerde her zaman var olan, rahatlatıcı, şifalandırıcı, yenileyici, yaratıcı ve sonsuzca içinizden ve tüm yaşamdan akan yüce sevgi kaynağıyla bağlanmanıza yardımcı olacak dişi özünüze ve doğrudan Gaia’ya ve Anne Tanrıya çapalayacak,  yeni pratikler paylaşılacaktır.

Bu seminer Power of Shakti 1. Seviyeyi almış tüm kadın ve erkeklere açıktır.

Eğitim Lideri – Aina Greta
Aina Greta, Padma Aon Prakasha tarafından inisiye edilmiş ve 3 yıldır onunla çalışmaya devam etmektedir. En güçlü yanı, kendi deneyimlerinden yola çıkarak öğretmesi ve rehberlik yapmasıdır. Kendisinin alçakgönüllülüğü ile oluşan güven ve sevgi ortamı katılımcıların eğitimde daha derinleşmelerine yardımcı olur.

Aina yumuşak, dişil, kucaklayan ve nazik bir varlığa sahiptir, sizlerinde deneyimleyeceği bütün çalışmaları deneyimlemiştir. Ne beklendiğini, neyin hareket etmesi gerektiğini ve nasıl çalışacağını bildiği için kişileri çok iyi destekler, bütün bunları kendi deneyiminden yapar çünkü her birinden kendisi geçti. Kendisini vermeye ve sevgiye adamıştır, alçakgönüllülük, istek ve cesareti ile inanılmaz durumların içinde birçok ruhsal çalışma yapmıştır. Dolayısı ile o anlar. Sorularınız ile ilgilenmek için son 3 yıl içerisinde çok iyi eğitildi.” Padma Aon Prakasha

Eğitim Tarihi ve Saati: 
16 Haziran 2017 Cuma Saat 09:30 – 18:00
17 Haziran  2017 Cumartesi Saat 09:30 – 18:00
18 Haziran  2017 Pazar Saat 09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Kanlıca – Beykoz – İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Sn.Yağmur Tuğrul
t: 0549 203 04 96
e: yagmur@aygunkabadayi.com

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişörtler alınması, not tutmak için defter ve kalem getirilmesi tavsiye edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri