Mail ile abone olun

Yaşam Döngüleri Serisi – Grup Çalışması

Yaşam, deneyimlerin başlangıcı ve bitişi ile örülü döngüsel bir düzlemde akar. Deneyimler vesilesi ile öğrenir ve bir sonraki deneyime daha bilge olarak başlama potansiyeli elde ederiz. Zihin gün akışı içinde lineer bir düzlemde akan olaylar ile meşgul olduğu için, bu döngüsel akışın “görünür” ve “görünmez” olan amaçlarını izlemekte zorlanır.

Deneyimlerden oluşan yaşam, her döngüde önceki döngülerin de bilgisini alarak genişlemeye ve büyümeye programlanmışken, insan için her zaman böyle olamamaktadır. Kişi döngülerde takılır, bilgisini ve deneyimini alamaz, bir sonraki deneyimlerine de tamamlayamadığı her ne varsa taşımak durumunda kalır. Bunun yaşamımıza yansıması, hoşumuza gitmeyen benzer insanlar veya olaylarla ortaya çıkan; öfke, korku, kıskançlık, güvensizlik, suçluluk gibi tekrarlayan duygulardır.

Her buluşmanın birbirini bütünleyeceği bir seri olarak planladığımız bu uygulamalı çalışmanın temel amacı;

  • Yaşam döngülerimizi fark etmek,
  • İçindeki bilgi ve deneyimi alarak netlik kazanmak,
  • Yeni deneyimlerimizi özgür ve bilinçli seçimler ile yaratmak.

Kendi döngülerinize farklı bir açıdan bakmak,  yaşamınızın sorumluluğunu olgunlukla almak istiyor iseniz sizi bu çalışmaya davet ediyoruz.

Çalışma Liderleri:

Solara Aygün Kabadayı
Solara Aygün`ün en güçlü özelliği sezgisel derinliği ile kişilerin özleri ile bağ kurabilmesidir. Vesile olduğu tüm eğitimlerden kendisi de geçtiği ve bedenlendiği için yolculukta oluşan sorulara yanıt verebilir, alanı sevgi ve şefkat ile tutarak gerçek, hissedilen güven ortamını sağlar.
Yaklaşık on altı yıl mühendis olarak hizmet ettiği dönemler ile son sekiz yıldır kendi içinde derinleşmesine vesile olan terapist, eğitmenlik, Rahim bilgeliği deneyimlerini harmanlaması, kendisini ayakları yere basan, alçakgönüllü bir birey olarak yaşama devam etmesini sağlamaktadır.

Hülya Erbeyli
Yirmi yılın aşkın iş hayatında deneyime sahip olan Hülya, yaptığı tüm çalışmalarda merkeze insanı koyarak, bireyin başarı ve mutluluğunu esas almıştır. Liderlik,  Kariyer Gelişimi, İnsan Kaynakları alanlarında danışmanlık ve koçluk yapmaktadır.
İnsanın doğasına anlamaya yönelik çıktığı bireysel yolculuğunda metafizik, tantra, rahim bilgeliği, aydınlanmış kalbin uyanışı, iç çocuk ve iç ergen çalışmalarına katılmış, yaşam yolcuğunda öğrenmeye ve öğrendiklerini aktarmaya olan tutkusu her daim devam etmektedir.

Seri Tarih ve Saatleri:
15 Şubat 2017, Çarş., 19:00 – 22:00
01 Mart 2017, Çarş.,  19:00 – 22:00
15 Mart 2017, Çarş., 19:00 – 22:00
29 Mart 2017, Çarş., 19:00 – 22:00
12 Nisan 2017, Çarş., 19:00 – 22:00
03 Mayıs 2017, Çarş., 19:00 – 22:00

Çalışma Yeri:
Kanlıca, İstanbul

Kayıt ve Bilgi için:
Sn.Yağmur Tuğrul
t: 0549 203 04 96
e: yagmur@aygunkabadayi.com

Rahat kıyafetler ile gelinmesi, not tutmak için defter ve kalem bulundurulmasını tavsiye ederiz.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri