Mail ile abone olun

Shakti`nin Gücü -II, Shakti Işığı ve Güç Jeneratörleri Yumurtalık Aktivasyonu

Yumurtalıklar dişi formunun biyolojik ışığı ve güç jeneratörüdür. Onlar bize canlılık, enerji, gençlik ve ışığın tohumunu üretirler. Orgazmik doğum ve gerçek dişi enerjimiz için Allah vergisi mavikopyamızın bilgeliğine sahiptirler. Aynı zamanda depresyon, yas, cinsel incinmeler, dişiliğimizin kaybı ve atalarımıza ait yaraları da taşır.

Bu 3 gün boyunca Shakti – yaşam gücünün, yumurtalıklarımıza akmasını sağlarken, içsel enerji döngülerimiz ile bağlanacaklar ve bizim manyetik dişi özümüzden yaşamamızı sağlayan sıkı fakat akışkan, yumuşak bir temele zemin açacaklar.

Ruhumuzun en derin arzusunu Gaia, Allah ve tüm yaşam ile aşk dolu doğal akışında çabasızca doğurmanın, ortaya çıkarıp onu desteklemenin gerçek deneyimi bu temelde yatıyor. Bu ruhumuzu ve manyetik dişi özümüzü gerçekten bedenleyerek kapsadığımız haldir.

Bu çalışmada yeni egzersizler paylaşılacak, her daim var olan, yumuşak, şifalandırıcı, yaratıcı ve sonsuz sevgi kaynağının sizin ve tüm yaşam arasında akışını deneyimleyerek, sizi Gaia ve Allah`a ve kendi dişil özünüze çıpalayacak.

Shakti Yaşam Gücü I `e katılan tüm bayanlar bu çalışmaya katılabilirler.

Eğitim Lideri:
Aina Greta

Padma Aon Prakasha tarafından inisiye edilmiş ve yaklaşık üç yılı aşkın bir zamandır da onunla çalışmaktadır. Kendi deneyimini paylaşarak öğretmekte, anda o enerjiyi aktararak ve liderlik ederek katılımcıların da kendi bedenlerinde deneyimlerini yaşamasına olanak sağlamaktadır. Bu çalışmada açtığı sevgi dolu ve güvenli ortamda yaratıcı enerjinin bedenlerinizden akmasına ve deneyimlenmesine rehberlik edecektir.

“Aina yumuşak, dişil, kucaklayan ve nazik bir varlığa sahiptir, sizlerinde deneyimleyeceği bütün çalışmaları deneyimlemiştir. Ne beklendiğini, neyin hareket etmesi gerektiğini ve nasıl çalışacağını bildiği için kişileri çok iyi destekler, bütün bunları kendi deneyiminden yapar çünkü her birinden kendisi geçti. Kendisini vermeye ve sevgiye adamıştır, alçakgönüllülük, istek ve cesareti ile inanılmaz durumların içinde birçok ruhsal çalışma yapmıştır. Dolayısı ile o anlar. Sorularınız ile ilgilenmek için son 3 yıl içerisinde çok iyi eğitildi.” Padma Aon Prakasha

Eğitim Tarihi ve Saati:
29 Mayıs Cuma Saat 09:30 – 18:00
30 Mayıs Cumartesi Saat 10:00 – 18:00
31 Mayıs Pazar Saat 10:00 – 18:00

Eğitim Yeri:
Hacı Muhittin Sok. No:35 Kanlıca/Beykoz İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Yağmur Tuğrul
t: 0 549 203 04 96

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri