Mail ile abone olun

Genetik Simya – Özümüzü Bedenlemeye Yolculuk

Maya Tatjana Alexander, seven geniş varlığında açıkça hissedebileceğiniz İlahi Dişil enerjinin birçok yönünü kendi bedeninde bütünlemiştir. Atalarımızdan kalma parçalarımıza ulaşma ve şifalandırma kapasitesi ve doğruluğu eşine az rastlanır hassasiyettedir. Onun derin rahim mevcudiyeti sizi Dünya ve Cosmos ile daha derin bağ kurmaya sürükler.

Bu 3 günlük yoğun çalışmada, hücre hafızamızın derinlerinde, DNA`mızda saklanan bütün “görülmemiş” ağırlıklarımıza, atalarımızdan miras kalan yaralara ve karmik yapılara bilincimizi davet edeceğiz.

DNA`mız nesiller boyunca bize aktarılan fiziksel, duygusal ve zihinsel niteliklerin bilgilerini taşımanın yanında inanç ve düşünce modellerini de kapsar. Bunlar gerçek potansiyelimize ulaşmamızı ve bu potansiyeli yaşamamızı engelleyebilir, hatta bazen kendilerini hastalık, farklı emareler ve ailede tekrar eden kader hikayeleri olarak gösterebilirler.

Öğreti ve pratikler ile kendimizi, hediyelerimiz ve yeteneklerimiz ile özgürce yaşayan, gerçek halimiz olmamızı sağlayan, ruhumuzun Allah vergisi orijinal mavi kopyasını kabule açacağız. Bu derin ruh hareketleri içerisinde kendi sınırlarımız ve dar boğazlarımızın dışına çıkma potansiyelimiz ile birlikte miras kalan inanç sistemi ve zihin yapısından özgürleşip DNA mızda hastalık ve benzer semptomları doğuran zemini de bırakmış olacağız.

Maya,  Systemic Medicine Eğitmeni, ZenShiatsu Uygulayıcısı, Padma Aon Prakasha ile birlikte “Genetik Simya” nın kurucularından ve “Rahim Bilgeliği” eğitmenidir. Kendisi yıllardır kişilerin şifa yolculuklarına rehberlik etmektedir. Dünya çapında inziva ve atölye çalışmaları yapmaktadır.

Sizden evvel gelenler ile öz bağlantınızın gücünü keşfeder iken en derin sıkışmış yerlerden özgürlüğü bulmaya hazır olun. Hiç kuşkusuz aydınlatılacak, derinden aşık olacak, yoğun şifalanacak ve nadide soy ağacınızından bir çok ruh ile inanılmaz şefkatli dokunuşlar yaşayacaksınız.

Bu kurs her yaştan kadın ve erkeğe açıktır.

Türkçe`ye tercüme yapılacaktır.

Eğitim Tarihi ve Saati:
04 Mayıs  2018 Cuma Saat 09:00 – 18:00
05 Mayıs  2018 Cumartesi Saat 09:00 – 18:00
06 Mayıs  2018 Pazar Saat 09:00 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Kanlıca – Beykoz – İstanbul

Eğitim  Kayıt ve İletişim:
Sn. Yağmur Tuğrul
t: 0216 680 91 91 / 0549 203 04 96
e: yagmur@aygunkabadayi.com

Duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinmenizi, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirmenizi, not tutmak için defter ve kalem bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri