Mail ile abone olun

Kürtaj, Düşük ve Çocuk Kaybı`nın Şifalandırılması

Kürtaj, düşük ve/veya çocuk kaybı bizi ruhsal seviyede derin bir şekilde etkiler.

Sadece anne`yi değil, bütün ilgili ruhları, anne, baba, doğmamış ve/veya kaybedilen çocuğu.

Kürtajın duygusal sebeplerine inmek, derinlemesine hissetmek, bırakmak ve şifalandırmak, koşulsuz sevgi ve yaşamı hissederek anlamamıza yardımcı olur. Bu derin hatamızı, tevazu, cesaret ve gönüllülük ile şifalandırdığımızda, altta olan hissedilmemiş yas duygusuna girer, hatamızı düzeltir, kökten affeder ve bu deneyimin içindeki bütün ruhlar için daha fazla sevgiyi deneyimleyecekleri yolu açarız. Ayrıca, kürtaj seçimini yapmamızı sağlayan sebepsel yaramıza dürüst sorgulama ve rehberlik ile inip, tamamı ile iyileştirme imkânı buluruz.
Bu çalışma kürtaj, düşük ve/veya çocuk kaybı deneyimi yaşamış ve iyileştirmek isteyen bütün anne ve babalara veya kadın ve erkeklere açıktır.

Eğitim Lideri:
Aina Greta

Padma Aon Prakasha tarafından inisiye edilmiş ve yaklaşık üç yılı aşkın bir zamandır da onunla çalışmaktadır. Kendi deneyimini paylaşarak öğretmekte, anda o enerjiyi aktararak ve liderlik ederek katılımcıların da kendi bedenlerinde deneyimlerini yaşamasına olanak sağlamaktadır. Bu çalışmada açtığı sevgi dolu ve güvenli ortamda yaratıcı enerjinin bedenlerinizden akmasına ve deneyimlenmesine rehberlik edecektir.
“Aina yumuşak, dişil, kucaklayan ve nazik bir varlığa sahiptir, sizlerinde deneyimleyeceği bütün çalışmaları deneyimlemiştir. Ne beklendiğini, neyin hareket etmesi gerektiğini ve nasıl çalışacağını bildiği için kişileri çok iyi destekler, bütün bunları kendi deneyiminden yapar çünkü her birinden kendisi geçti. Kendisini vermeye ve sevgiye adamıştır, alçakgönüllülük, istek ve cesareti ile inanılmaz durumların içinde birçok ruhsal çalışma yapmıştır. Dolayısı ile o anlar. Sorularınız ile ilgilenmek için son 3 yıl içerisinde çok iyi eğitildi.” Padma Aon Prakasha

Eğitim Tarihi ve Saati:
27 Mayıs Çarşamba Saat 09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Hacı Muhittin Sok. No:35 Kanlıca/Beykoz İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Yağmur Tuğrul
t: 0549 203 04 96

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri