Mail ile abone olun

Genetik Simya – Özü Bedenlemeye Yolculuk

Maya Tatjana Alexander, İlahi Dişil enerjinin birçok yönünü bütünlemiştir. Bu seven, geniş varlığında açıkca hissedilebilmektedir. Atalardan kalma parçalara ulaşma, arındırma kapasitesi ve doğruluğu eşine az rastlanır hassasiyettedir. Aynı zamanda kendisinin derin rahim mevcudiyeti kişiyi dünya ve evren ile daha derin bağ kurmaya sürükler.

Bu 3 günlük yoğun çalışmada, hücre hafızasının derinlerinde, DNA`da saklanan açığa çıkmamış ağırlıklara, atalardan miras kalan yaralara ve karmik bağlantılara bilinç davet edilerek, kişilerin hazır oldukları alanlarda arındırma, bırakma ve yeniden hizalanmaya imkân tanıyan kuvvetli bir alan yaratılıyor olacak.

DNA nesiller boyu aktarılan fiziksel, duygusal ve zihinsel niteliklerin bilgilerini taşımanın yanında inanç ve düşünce modellerini de kapsar. Bunlar kişinin gerçek potansiyeline ulaşmasını ve bu potansiyeli yaşamasını engelleyebilir, hatta bazen hastalık, farklı emareler ve ailede tekrar eden kader hikayeleri olarak kendilerini gösterebilirler.

Öğreti ve pratikler ile her bir kişide mevcut orijinal mavi kopyayı barındıran ruhu daha fazla bedenlemeye açılarak, hediyeleri ve yetenekleri ile özgürce yaşayan bireyler olarak, gerçek halin yaşanması kolaylaştırılacak. Bu derin ruh hareketleri içerisinde kişiye ait sınırların ve dar boğazların dışına çıkma potansiyeli ile birlikte miras kalan inanç sistemi ve zihin yapısından özgürleşip DNA da hastalık benzer semptomları doğuran zemin de bırakılmış olacak.

Maya,  Systemic Medicine Eğitmeni, ZenShiatsu Uygulayıcısı, Padma Aon Prakasha ile birlikte “Genetik Simya” nın kurucularından olup  “Rahim Bilgeliği” eğitmenidir. Kendisi yıllardır kişilerin arınma yolculuklarına rehberlik etmekte, Dünya çapında inziva ve atölye çalışmaları yapmaktadır.

Özetle, sizden evvel gelenler ile öz bağlantınızın gücünü keşfeder iken en derin sıkışmış yerlerden özgürlüğü bulmaya hazır olun. Hiç kuşkusuz aydınlatılacak, derinden aşık olacak, yoğun bir arınma ile nadide soy ağacınızından bir çok ruh ile inanılmaz şefkatli dokunuşlar yaşayacaksınız.

Bu kurs her yaştan kadın ve erkeğe açıktır.

Eğitim dili İngilizce olup Türkçe`ye tercüme yapılacaktır.

Son kayıt tarihi 24 Ağustos tur. Bu tarihe kadar yerinizi güvenceye almanızı da hatırlatmak isteriz.

Eğitim Tarihleri ve Saatleri: 
14 Eylül 2018 Cuma Saat: 09:00 – 18:00
15 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 09:00 – 18:00
16 Eylül 2018 Pazar Saat: 09:00 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Beykoz / İstanbul

Eğitim Kayıt ve İletişim:
Yağmur Tuğrul
t: 0 216 680 91 91 / 0 549 203 04 96
e: yagmur@aygunkabadayi.com

Duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinmenizi, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirmenizi, not tutmak için defter ve kalem bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri