Mail ile abone olun

Shakti’nin Gücü
2019-04-21

Shakti Nedir?
Shakti, yaşam gücüdür, yaşamın akışıdır, evcilleşmez, zengin, vahşi, coşkulu, sürekli akış içinde, dalga ardına dalga şeklinde yaratır ve çözülür.

Yaşamın akışı ile bağlantıda olduğumuzda ya da yeniden bağlantıya geçtiğimizde, gerçekten yaşam oluruz. Bu özgürce akış, tüm hücrelerimizin yaşam olmasını, kalbimizdeki arzuları takip etmemizi ve tam olarak yaşamamızı sağlar. Bizim tutkumuza, dışarı verdiğimiz titreşime ve gerçekten kim olduğumuzun derinliğine dokunur ve bu bizi içinde bulunduğumuz uyku halinden uyandırır, bu dünyaya uyum sağlayarak güven duymamızı ve kendi özümüzden yaşamamızı sağlar.

Rahim/Hara ne demektir?
Kadın için rahim, fiziksel organ olan uterus’den çok daha fazlasıdır. O bizim ağırlık merkezimizdir. Erkekler için bilinen adı Hara’dır.

Bu alanda yaratım için en derin potansiyelimizi tutarız, sadece bebek değil yaşamımızdaki her şeyi buradan doğururuz… Burası içsel bilgeliğimizin, gücümüzün, içgüdülerimizin ve önsezilerimizin bulunduğu karın merkezimizdir.

Bu çalışmadan neler bekleyebilirim?
İlk gün Rahim/Haranın tam deneyimine giriyoruz. Sıklıkla unutulan ve ihmal edilen alan ile yeniden bağlantıya geçiyoruz. Rehberli vizyonlama ve özel nefes tekniği, bu alanda bulunan gizemler ile bağlanmamızı ve yeniden keşfetmemizi sağlayacak ve hatta dünya `nın rahmine de ineceğiz. Eski soylardan aktarılarak gelen pratikleri öğrenerek, yaratıcılığımızın, yaşam gücümüzün ve tezahürün gücünü elimize almamızı sağlayacak anahtarı hatırlayacağız. Bunun yanında Rahmimizde/Haramızda neleri tuttuğumuzu fark edip, artık istemediklerimizi hissedip, bırakıp temizleyeceğiz.

İkinci gün, Shakti döngüsünde daha derinleşeceğiz. Fiziksel bedenimizdeki 18 adet bağlantı noktalarını, onların hazinelerini ve blokajlarını her bir noktaya özel nefes alarak deneyimleyerek öğreneceğiz.

Son gün, kalbimizi açarak, kalbimiz/ruhumuzu, Rahim/Haramızla yeniden bağlantıya geçireceğiz. Böylelikle güç ve bilgelik merkezimize kalbimiz/ruhumuzdaki sevgi ve ruhumuzun yaratıcısı ile yeniden çapalanacağız.

Workshop erkeklere ve kadınlara açıktır. Bu çalışmanın yapılması iki taraf içinde eşit derecede önemlidir.

Rahim Bilgeliği Öğretisinin tüm çalışmaları hakkında bilgi için www.wombwisdom.me sayfasını ziyaret edebilirsiniz

Eğitim Lideri – Solara Aygün Kabadayı
Solara Aygün`ün en güçlü özelliği sezgisel derinliği ile kişilerin özleri ile bağ kurabilmesidir. Tüm deneyimlerden kendisi de geçtiği ve bedenlediği için yolculukta oluşan sorulara yanıt verebilir, alanı sevgi ve şefkat ile tutarak gerçek, hissedilen güven ortamını sağlar.

Yaklaşık on altı yıl mühendis olarak hizmet ettiği dönemler ile son on yıldır kendi içinde derinleşmesine vesile olan terapist, eğitmenlik, Rahim bilgeliği deneyimlerini harmanlaması, kendisini ayakları yere basan, alçakgönüllü bir birey olarak yaşama devam etmesini sağlamaktadır.

Eğitim Tarihleri ve Saatleri:
20 Nisan 2019 Cumartesi Saat: 09:30 – 18:00
21 Nisan 2019 Pazar  Saat: 09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Beykoz / İstanbul

Eğitim Kayıt ve İletişim:
Sn. Yağmur Tuğrul
t: 0216 680 91 91 / 0549 203 04 96
e: yagmur@aygunkabadayi.com

%15 erken kayıt indirimden faydalanmak için 09 Nisan 2019 tarihine kadar kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz. Bunun yanında grup kayıt avantajlarımız hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinmenizi, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirmenizi, not tutmak için defter ve kalem bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri