Mail ile abone olun

İlişkiler ve Mahremiyette Tantra -II

Bu üç tam gün, Bedenin ve Zihnin özgürleştirilmesi ile Tantra’yı daha derinleştiren, aslen kim olduğumuzu hatırlamamıza fırsat veren bir deneyim olacaktır.
Kendimizle olan ilişkimize ve mahremiyetimize doğru derin bir yolculuğa çıkacağız. Ve bu yolculuk, yaşamda daha doludizgin, özgür ve net bir şekilde hareket etmemize yardımcı olacaktır. “Sevginin” ve “Kendi Hakikatimizin” ne olduğunu keşfetmek, hayatımızın ve ilişkilerimizin temelini belirler.
Bu eğitim, ebeveynlerimizden bize miras kalan ve halen ruhsal dünyamızda etkisini sürdüren konuları, (bilinçaltı kalıplarını), fark ederek netleştirmemizi ve salıvermemizi sağlayacak. Zihnimiz bizi yetiştirenler tarafından koşullandırılır. Bu durum kendimize, dünyaya ve yaşama olan bakış açımızı güçlü bir şekilde etkiler iken, maalesef aynı zamanda, bu koşullandırmaları sevdiklerimize yansıtmamıza neden olur ki sonuç stres ve ilişkilerimizde sürtüşmeler olarak bize geri döner. Daha da önemlisi, çoğumuzun en sıkıntılı konularından biri olan, “uzun süreli ilişkileri” sürdüremez hale gelme farkındalığı, ilişkinin gerçek tadının kalmaması…

Yapacağımız egzersizler sayesinde, yaşamımızda bize hiçbir katkısı olmayan korkularımız ve koşullandırmalarımızı bir kenara bırakarak, kendi gerçeğimizi hatırlayacağız.

Çalışacağımız başlıklar;

– Kendimiz, eşimiz veya yaşam arkadaşımızın psikolojik dramalarını fark ederek, zihnimizi ve kalbimizi açık tutarak, bu dramalarla nasıl başa çıkabiliriz?

– Çocukluk çağımızdan bize miras kalan, ebeveynlerimizle ilgili halen çözemediğimiz problemlerimize ve bilinçaltı kalıplarımıza bakarak, bugün eşimiz ile nasıl daha sağlıklı bir ilişki içinde bulunabiliriz?

– Korku ve stres dolu düşüncelerimizi bir kenara bırakarak, ilişkilerimizi nasıl daha derin yaşarız?

– İlişkilerde netlik ve hakikati söylemenin gücü, önemi,

-Bedenimizle barışma, bedenimizi sevme,

-Bağımlılıklarımızın farkına varmak, onlarla nasıl baş edebileceğimizi algılamak,

-Zihin ve Bedende rahatlamak için yoga ve enerjetik
beden çalışması,

-Mahremiyet ve ilişkiler üzerine sorularınız…

Eğitim Lideri:
Angelique Romeijin

17 yıldır evli ve iki çocuk annesi olan Angelique, farkındalık ve kendini sorgulama konularında Eğitmen & Koç olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda, ilişkiler, zihnin mekanizması ve ebeveynlik üzerine de eğitimler vermektedir. Zihnin yarattığı limitlerden kurtularak kendi hakikatine ulaşma yolunda rehberlik eden Angelique, ruhsal gelişim konularında çocuklara ve yetişkinlere yönelik kitapların hem yazarı hem de resimlendiricisi’dir.

Eğitim Tarihi ve Saati:
1 Mayıs Cuma Saat 09:30 – 18:00
2 Mayıs Cumartesi Saat 10:00 – 18:00
3 Mayıs Pazar Saat 10:00 – 18:00

Eğitim Yeri:
Hacı Muhittin Sok. No:35 Kanlıca/Beykoz İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Yağmur Tuğrul
t: 0 549 203 04 96

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

ANGELİQUE BİREYSEL SEANS FIRSATI:
27 Nisan 2015 Saat 14:00 – 15:30
28 Nisan 2015 Saat 10:00 – 11:30 ve 14:00 – 15:30
29 Nisan 2015 Saat 10:00 – 11:30 ve 14:00 – 15:30
30 Nisan 2015 Saat 10:00 – 11:30

 

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri