Mail ile abone olun

Tantra ve Kadın

Yeryüzünün dişil tarafında yer alan tüm canlılara ortak bir rol biçilmiştir. Dişi olmak demek öncelikle yaratım sürecinin bir parçası olmak demektir. Doğurgan olsun olmasın her kadın bu kabiliyetle yüklenerek dünyaya gelir. Kadın toprak misali bereketli ve rahmedicidir, örtücü ve koruyucudur. Dişi özümüzden uzaklaştığımızda eksik ve kusurlu hissederiz. Onunla sağlam bir bağlantı kurmadıkça tamamlanmış, özgür ve mutlu değilizdir.

Hepimizin içinde eril ve dişil enerji vardır. Bu enerjiler bizi tamamlar ve bir bütün olarak anlamlı olduğumuzu ifade eder. Eril enerji bizi bir yöne hedefe doğru sürüklerken, dişil enerji yaşamı çoğaltarak sevgi şefkat ve aydınlıkla donatıp besler.

Korku yerine gerçek sevgi ile yaşamanın anahtarı; dişi özümüzü onurlandırarak rahatlatmak, tadını çıkartmak ve aynı zamanda kalbimizin gerçeğini görerek hareket etmektir.

Bu eğitimin amacı Tantrik öğretiler üzerinden dişil benliğimizin özüne varıp, cinselliğimizle olması gerektiği gibi doğru bir bağlantı kurarak, yaşamın tüm alanlarına güç, barış, sevgi, oyun ve sihri yeniden çağırmaktır. Bu eğitim sizi dişi bilgeliğinizle tanıştırıp yaratıcı tarafınızı keyifle keşfetmenizi hedefliyor.

  • Eril ve dişi enerjilerimizi yaşamımızda nerde ve nasıl kullanıyoruz?
  • Fiziksel bedenimizle ve dişi özümüzle nasıl tekrar bağlantıya geçeriz?
  • Dişil enerjinin kadındaki ifadesi,
  • İçimizdeki kadın enerjileri ve cinsellikle olan ilişkisi,
  • Kadın olarak aydınlık ve karanlık yönlerimiz,
  • Kadın olarak yarattığımız dramalar,
  • Başka kadınlarla bir arada ‘rekabet’ yerine ‘kız kardeşlik’ nasıl yaratılır?

 

Bu keşif dolu hafta sonunda dişil yönümüzle doğru bir iletişim kurduktan sonra tamamen özgür olma yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Bu adımı atarken gerçek kız kardeşliğin güvenli, destekleyici ve şifalandırıcı ortamında egzersizlerle kucaklarken paylaşımlarımızla grup enerjisinde derinleşeceğiz.

Eğitim Lideri – Tülay Demir
Öz benliğimizi bulma sürecimiz, dünyaya gözümüzü açtığımız anda başlar. Ancak Öz benliğimizi, yani gerçeğimizi ne zaman ve nasıl keşfederiz?

Tülay Demir, bu soruya cevap aramak için 9 yıl önce kendisini de yanına alıp yola çıktı.  Yurtdışında, “Dişil ve Eril Güç Dengesi” bağlamında Rahim Bilgeliği ve Shakti ’nin Gücü eğitimlerinin yanı sıra, Zihni Bırakma, Akışta Yaşam ve Teslimiyet, Ego ve Stratejileri, Osho Primal Terapi, Primal Matrix, İç Ergen, Osho Born Again ve Aydınlanmış Kalbin Uyanışı Mer-ka-ba’nın da dahil olduğu birçok eğitim aldı. Bu eğitimlerden edindiği bilgeliğinde katkısıyla son 8 yıldır devam ettiği Tantra okulunda öğrendiklerini güçlendirerek kendi yaşamında içselleştirmiş  ve Tantrik öğretiler kapsamında yurtdışında da eğitimler vermiştir.

Potansiyelinin kaynağına indiği 7 günlük karanlık oda inziva deneyiminde, yaşam amacının önemli bir kısmının ‘kadınlara hizmet etmek’ olduğunu keşfeden Tülay, aynı zamanda kadın bedeninde biriktirilen öfke ve travmaları, beden hafızası üzerinden çalışarak farkındalık yaratma amaçlı bireysel seanslar vermektedir.

Eğitim Tarihleri ve Saatleri:
20 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 09:30 – 18:00
21 Ekim 2018 Pazar Saat: 10:00 – 17:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Beykoz / İstanbul

Eğitim Kayıt ve İletişim:
Sn. Yağmur Tuğrul
t: 0216 680 91 91 / 0549 203 04 96
e: yagmur@aygunkabadayi.com

%15 erken kayıt indirimden faydalanmak için 10 Ekim 2018 tarihine kadar kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz. Bunun yanında grup kayıt avantajlarımız hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinmenizi, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirmenizi, not tutmak için defter ve kalem bulundurmanızı tavsiye ederiz.

 

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

YORUMLAR

  • B.M.

    Şu ana kadar farkındalık ve kendimle yüzleşmek adına ve acılarımı hafifletip kendim ve çevreme pozitifi yayabilmek için doğru yolda olmaya çalışmak için yaptığım çalışmaların bir hakkedişi, bir sınıf atlama gibi. Dönüşümümü merak ediyorum. Bu hafta sonu bile çok iyi bir tatilin verebileceğinin en üst noktasını eğitim verdi. Eğlenceli, ayakları yere basan, gerçek bir farkındalık eğitimi. Teşekkürler.

  • S.C.

    Her eğitimle hem amacım kendime bir adım yaklaşmak hem de hissettiğim, yaklaştığım şekilde kendimi tanımak ve kendimi gizlemeden açmak en fark ettiğim açılımlar oldu diyebilirim.

  • Nurcan Ilgın

    Hislerime daha derin bakabilmeyi, kendimdeki eksiklikleri görebilmemi sağladı

  • E.V.

    Egzersizler ve içerik farkındalık yaratmak açısından çok faydalı ve şifalandırıcıydı. Teşekkürler

  • P.E.

    Kadın kimliğimde çözemediğim konularla ilgili aydınlandım, yıllardır karmaşık olan birtakım ifadeler anlamlarını buldu.

Geri