Mail ile abone olun

İç ÇocuK Grup Çalışması

Gerçek Soru;

ölümden sonra yaşamın olup olmadığı değil,

ölümden once senin hayatta olup olmadığındır.

OSHO

İçinde bulunduğumuz toplum, aile ve şartlanmışlıklar nedeniyle maalesef içimizdeki çocuk;

  • korkmuş ve bundan dolayı sinmiş, saklanmış,
  • yaşama karşı güvensiz ve kendini sürekli tehdit altında görür,
  • donmuş, uyuşmuş ve duygularını hissedememez,
  • kafası karışmış, kendisi için neyin iyi, neyin iyi olmadığını ayırd edemez,
  • sevgi yoksunu ve gördüğü sevgi kırıntılarına birçok tavizi verebilecek hale gelmiştir.

 

Oysa içimizdeki çocuk; bizim yaşam ile olan bağımızdır, yaşamı yaşama şeklimizdir. İçimizdeki çocuk; tüm masumiyeti ile oyun oynamaktan keyif alan, akıştaki güzellikleri tüm merakıyla görebilen, kocaman kalbi ile heran etrafındaki mucizeleri fark eden, coşkulu yaşam enerjisi ile etrafına ışık saçan, sezgileri güçlü, hislerini heran yaşayandır. Ve o çocuk hiç bir zaman ölmedi, derinde bir yerlerde sizi bekliyor.

Bu çalışmada amacımız;  İçimizdeki Çocuk ile tekrar buluşmak, onu kucaklamak, hayatı daha kaliteli, enerjisi yüksek, neşeli ve hissedebilen bireyler olarak yaşam deneyimlerimizi yaratabilmektir.

Eğitim Lideri – Hülya Erbeyli
Yirmi yılın aşkın iş hayatında deneyime sahip olan Hülya, yaptığı tüm çalışmalarda merkeze insanı koyarak, bireyin başarı ve mutluluğunu esas almıştır.  Liderlik,  Kariyer Gelişimi, İnsan Kaynakları alanlarında danışmanlık ve koçluk yapmaktadır.İnsanın bütünsel doğasına anlamaya yönelik çıktığı bireysel yolculuğunda metafizik, tantra, rahim bilgeliği, aydınlanmış kalbin uyanışı, iç çocuk ve iç ergen çalışmalarına katılmış, yaşam yolcuğunda öğrenmeye ve öğrendiklerini aktarmaya olan tutkusu her daim devam etmektedir.

Eğitim Tarihleri ve Saatleri:
15  Aralık 2018 Cumartesi Saat: 09:30 – 18:00
16  Aralık 2018 Pazar Saat: 09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Beykoz / İstanbul

Eğitim Kayıt ve İletişim:
Sn. Yağmur Tuğrul
t: 0216 680 91 91 / 0549 203 04 96
e: yagmur@aygunkabadayi.com

%15 erken kayıt indirimden faydalanmak için  05 Aralık 2018 tarihine kadar kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz. Bunun yanında grup kayıt avantajlarımız hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinmenizi, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirmenizi, not tutmak için defter ve kalem bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri