Mail ile abone olun

İlişkiler ve Mahremiyette Tantra -I

“Cinsellik yalnızca başlangıçtır, son değildir. Ama başlangıcı kaçırırsanız sonu da kaçırırsınız.” OSHO

“Bir insanda kalp ve beden bütünleşmeli. Ancak bu şekilde, o yaşanan anın sonsuz açıklığında derin bir gevşeme ihtiyacını gerektiren aşkın ve bilincin dışavurumu tam anlamı ile gerçekleşir. Bunun için cesaret gerek.” David Deida

“Tantra ruhsal pratiklerin sıcakkanıdır. Sebepsiz mutluluklara karşı olan bütün tabuları yıkar, yıldırım yolu, çabuk, eğlenceli ve ateşli. Birçok ruhsal yol vardır. Bazıları yumuşak bir bahar yağmuru gibi dokunur size, fakat Tantra yaratım, yok etme, mutluluk ve boşluk ile altüst eden çılgın yıldırımlı bir yaz fırtınasıdır.” Tantric Master Prem Pranama, “Crazy WISDOM”

Üç bölümlük serinin ilk eğitimidir, ikinci ve üçüncü adımlarının tarihleri çok yakında yayınlanacaktır.

Fedakârlık yapmadan, beden, zihin ve kalp olarak “Gerçek” olan ile hizalanmak için dişi ve eril enerjilerin dinamiklerini anlamalıyız. Bu polaritelerin bedenlerimizde nasıl çalıştığı, zihnimiz artı kalbimizle ilişkisinin yanı sıra ilişkilerimizde oynadıkları rollerin farkında olmak. Ancak bu zaman kendimiz, yakın ilişkide olduğumuz hayat arkadaşımız, ailelerimiz, arkadaşlarımız ve geriye kalan tüm dünya ile gerçekten severek yaşayacağımız ilişkileri bilinçli olarak yaratır ve tezahür ettiririz.

Tantrik bakış açısı ile bu çalışma şu konularda netlik ve deneyim sunacaktır;
• Günlük yaşantı ve cinsel hayatta kendi içimizdeki ve karşı cinsler arasındaki dişi ve eril enerjilerin dinamikleri
• Uzun dönemli ilişkilerde cazibe ve tutku nasıl korunur?
• Kadın olarak bir erkek ile, erkek olarak bir kadın ile karşılıklı birbirini anlayarak nasıl iletişim kurulur?
• Utanç, suçlama ve/veya suçlu hissetmeden sevgi ile kendi gerçeğimizi nasıl söyleriz?
• Zihin-beden sistemimizi rahatlatmak ve olası blokajları çözmek için şamanistik beden çalışması
• İlişkinizde ve kendinizde stres yaratan zihin stratejileri
• Kalbin sonsuz bilgeliği
• Cinsellik ve ilişkileriniz ile ilgili sizin kişisel sorularınız

Ne hakkında konuştuğumuzun deneyimlenmesini teori ve egzersizler vesilesi ile sunacağız. Vereceğimiz pratik araçlar deneyimlerinizi günlük yaşamınıza adapte etmenize destek olurken, eve döndüğünüzde tantrik akışın korunmasını sağlayacak. Güvenli ortamda yaratacağımız çember ile potensiyelimizi doygunluk seviyesine derinleştirecek, araştıracak ve paylaşacağız.

Bu çalışmayı yönetecek liderleriniz Angelique ve Solara. Tantrik Yaşam Biçimini yaşamanın ne olduğuna, hassasiyet, mizah ve ”saçma olan bir şey yoktur” yaklaşımı ile desteklenip rehberlik edilerek gireceksiniz.

Eğitim Liderleri:

Angelique Romeijn
Sevgi, gerçeklik, mizah ve “yere basan” yaklaşımı ile Angelique sizlere ruhsal ve tantrik (aile) yaşamın nasıl yaşanacağını gösterecek. Kendisi iki çocuk annesi ve kendi merkezinde sadık bir eştir. Farkındalık ve kendini sorgulama konularında eğitimci & koç olarak çalışmakta, Tantra alanında eğitmenlik yapıp yaşamında deneyimlemekte, “Crazy Wisdom” (Çılgın Bilgelik) ve “Left-Handed” Vajrayana Tantra sanatını yaşamaktadır. Ruhsal gelişme konularında çocuklar ve yetişkinlere yönelik kitapların hem yazarı hem de resimlendiricisidir.

Solara Aygün Kabadayı
Yaşamını kendi gerçek haline ulaşmaya adayan, sevgi diye tanıtılan öğrenmişlikleri kendi yaşamında dönüştürerek ilahi hakikat ve ilahi sevgi yolunda yürüyen Solara, ilişkilerde karşılıklı birbirini besleyen gizli yaralara hakikatin ışığını tutarak sevgiye dönüştürülmesine yardımcı olur. İki çocuk annesidir, ve eşi ile birlikte Tantra felsefesi ile yaşamaktadır. Kalbin gizli gerçeği, sevgi ve bilgelik konularında hem eğitmenlik hem de bireysel çalışmalar yapmaktadır.

Eğitim Tarihi ve Saati:
13 Mart Cuma Saat 19:00 – 22:00
14 Mart Cumartesi Saat  10:00 – 18:00
15 Mart Pazar  Saat 10:00 – 18:00

Eğitim Yeri:
Hacı Muhittin Sok. No:35 Kanlıca/Beykoz İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Yağmur Tuğrul
0 549 203 04 96

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri