Mail ile abone olun

Rahim / Hara Bilgeliği

Çağlar boyunca her medeniyette kişinin nihai potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan saklı bir yolu, gizli bir teknolojisi olmuştur. Bu büyüklük her birimizin içinde mevcut. Derinliklerinizden bildiğiniz bu ses ortaya çıkmak için bekliyor. Bu ses dışınızda bir guru veya mastır `da değil, sizin içinizdedir. Bu ses sizin Rahim/Haranızın sesidir.

Rahim/Hara hızlı yaratıcı potansiyel, canlılık, duyusallık, kalp gücü ve tezahürün anahtar jeneratörüdür. O sadece çocuk sahibi olmayı değil, özlemini çektiğimiz derinliği, kişisel bütünlenmeyi ve ruhsal potansiyelimizi de yaratır. En derin ilişkinize doygunluk, denge ve sevginin gücünü getirir, erkek ile kadının Kutsal Birliğinin kabıdır.

Rahim kadının temelidir, zengin toprağı ve sessiz gücünün sabit merkezi ile kalbin çiçeklenip güvenli bir şekilde tamamen açılmasına izin verir. Özü, korku, ihanet, yargı, bilgisizlik, istismar, cinsel sorunlar ve gücün yanlış kullanılması gibi duygular ile örtülmüştür. Her kadında bulunan bilgeliği ve gücü birçok insan tarafından unutulmuştur, Galaktik Merkeze/Rahime direk bağlantısı olduğundan diğerleri tarafından da kasten gizlenmiştir. 2012 ile birlikte büyük bir anahtar ile yeni insanlığın doğuşu başladı. Bütün doğumlar rahim vasıtası ile olur, yaratılış, yaratım için rahim zaruridir.

Ha Ra. Ha boşluk, genişlik ve enginlik demektir. Ra ise ateştir, yakan, dönüştüren, yaratan, ışık için yakıt olandır. Ha Ra ateşin boşluğu, ateşin var olduğu boşluk, ateşi tutan kab anlamına gelir. Bu alanı tutması ile ateş boşluğu doldurur ta ki ateş ile boşluk Bir olana dek..

Hara iradenin, ruhun bireyselleşmesinin, benliği güçlendiren ve dünyaya, aksiyona getiren gücün merkezidir. Hara şahsi ve manevi sınırları zorlayarak Benliği yeryüzünde ve ilişkilerde olması gereken halde olmasına olanak sağlar.  Aynı zamanda sınırsız olanın insan formunda yürürlüğü ele alması ve yeryüzünde bedenlenmesine olanak sağlar ve çapa görevi yapar. Erkeklerin fiziksel sağlık, tamlık ve kuvvet merkezidir.

Bu çalışmada, Mesih, Tibet, Mısır ve Doğu kutsal geleneklerinin gizli bilgelikleri ve güçlü şifaları ile zengin, derin ve gücünü bilen rahim ve hara ile seven kalbin bağlantısını deneyimleyeceksiniz. Bu güçlü, derin arınma ve dönüşüm sunan 3 gün, size, Doğu dan Tantra yoga ile Mesih Bilinci Öğretilerini birleştirerek Rahim-Kase ve Hara`nın tam pratik deneyimini vermek için tasarlanmıştır. Dönüşümünüze yardım etmek için buradayız.

3 gün boyunca, Rahim/Hara ile bağ kurup, geçmiş anıları ve ağır duyguları dönüştürerek potansiyel yeni bir doğuma alan açacağız. Bu kalıbın üzerine, kutsal tapınağımızın çevresinde dönebilen yeni bir yaşam inşa edebilir, erkek ve kadınları akıl-merkezli olmak yerine, yeniden Rahim/Hara ve Kalp merkezli olmaya çekebiliriz. Bilinçli doğum, bilinçli gebelik ve bilinçli ebeveynlik hem kadınlar ve hem erkekler için yeni paradigmanın büyük bir parçasıdır ve Rahim Bilgeliği ise bunun anahtarıdır. Rahim ve Harayı açmak ve dönüştürmek yeni çocukların yeni bir yol ile yüksek titreşimde doğmalarına olanak sağlar. Eğer anne ve baba net/temiz ise, yüksek frekanstaki çocuk ruhu kadının rahminin kutsallığına ve içindeki kutsal sevgiye, ve partneri arasındaki birliğe çekilerek gelecektir. Bu yeni çocuklar bizlerin geleceği ve uyanmış insan uygarlığının temelidir.

Bu 3 günlük Rahim Bilgeliği çalışmasında ayrıca aşağıdaki deneyimleri de yaşayacaksınız;

  • Rahim/Hara sesiniz ile tekrar bağlanarak kendi rehberiniz olma,
  • Rahim ve Hara Yoga ve yumurtalık/testis nefesi,
  • Rahim ve Solar Kriya Rahmi Dansı,
  • Mesih soyundan Rahim ve Hara şifaları,
  • İlişkilerinizde ve merkezinizde neyin yaşadığının haritasını çıkarmak,
  • Rahim-Kalp ve Hara-Kalp yolunu ateşlemek için meditasyonlar,
  • Ve fazlası…

 

Bu çalışma hem kadınlar hem de erkekler için eşit derecede önemlidir. Hem kadınların hem erkeklerin katılımına açıktır.

%15 erken kayıt indirimden faydalanmak için 10 Ocak 2019 tarihine kadar kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz. Bunun yanında grup kayıt avantajlarımız hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinmenizi, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirmenizi, not tutmak için defter ve kalem bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Eğitim Lideri – Solara Aygün Kabadayı
Solara Aygün`ün en güçlü özelliği sezgisel derinliği ile kişilerin özleri ile bağ kurabilmesidir. Tüm deneyimlerden kendisi de geçtiği ve bedenlediği için yolculukta oluşan sorulara yanıt verebilir, alanı sevgi ve şefkat ile tutarak gerçek, hissedilen güven ortamını sağlar.

Yaklaşık on altı yıl mühendis olarak hizmet ettiği dönemler ile son on yıldır kendi içinde derinleşmesine vesile olan terapist, eğitmenlik, Rahim bilgeliği deneyimlerini harmanlaması, kendisini ayakları yere basan, alçakgönüllü bir birey olarak yaşama devam etmesini sağlamaktadır.

Eğitim Tarihleri ve Saatleri:
18 Ocak 2019 Cuma Saat: 09:30 – 18:00
19 Ocak 2019 Cumartesi Saat: 09:30 – 18:00
20 Ocak 2019 Pazar Saat: 09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Beykoz / İstanbul

Eğitim Kayıt ve İletişim:
Sn. Yağmur Tuğrul
t: 0216 680 91 91 / 0549 203 04 96
e: yagmur@aygunkabadayi.com

Geri