Mail ile abone olun

Merkaba- Aydınlanan Kalbin Uyanışı

Bu öğreti kadim dönemlerden beri insanoğlu`nun gelişiminin içindeydi. 13,000 senedir ağızdan ağıza aktarılarak korundu, bu korumayı yükselmiş üstatlar üstlendi ve günümüz modern insanlarına kadar ulaştı. Bu süreçte bilgi insanoğlunun bilinç seviyesine göre farklı yöntemler ile uygulandı. Fakat en son bir buçuk yıl evvel şu anki son halinde verilmesine onay çıktı. Bu son hali de “Aydınlanan Kalbin Uyanışı” olarak Drunvalo Melchizedek in tüm yaşamında yaptığı çalışmaların özeti olarak sizlere sunuluyor. Bu çalışmada Mer-Ka-Ba kalbin minik mekanından yaratılmakta ve kalıcı olmaktadır.
Çalışmada 3 temel şeyi kavramayı hedefliyoruz.
◦Gerçekten kim olduğunuzu hatırlamak
◦Yükseliş prosesindeki rolünüzü hatırlamak
◦Yükselişe nasıl geçeceğinizi ve daha yüksek bilinçlerde nasıl kalabileceğinizi hatırlamak

Bu öğretide, eski sistemdekinden farklı olarak, Mer-Ka-Ba kendiliğinden, çaba gerekmeksizin aktive olmakta, anında kalıcı hale gelmektedir. Geçmiş Metotlarda bunun için 2 sene beklemek gerekmekteydi. Bu atölyeyi tamamladıktan sonra yükseliş sürecine tam manasıyla girmek için bütün içsel donanıma sahip olacaksınız.

Bu Drunvalo’nun yükseliş konusunda sunduğu en basit, en kolay, en doğrudan ve EN SON öğretisidir. Bu atölye çalışması yükselmiş üstatların kadim bilgeliğini grafiksel anlatımlarla çok güzel, anlaşılır ve akıcı hale getirmiştir.

Bir insan;
•Kalbin Minik Mekanına gittiğinde
•Işık Huzmeleri aktif olduğunda
•Üçüncü Gözü açtığında
•Mer-Ka-Ba sı oluştuğunda
•Yaratım a başladığında

“aydınlanma” yoluna girmiştir. Buna devam edildiğinde aydınlanma kendiliğinden meydana gelir. Artık eskinin gitmesine izin vermenin ve yenisini kucaklamanın zamanı gelmiştir.

Bu yaklaşık beş günlük atölye çalışmasında tüm bu bilgiler egzersizlerle verilecek ve öğretiyi eğlenerek bedenleyeceksiniz.

Eğer bu öğretinin bir parçası olmayı seçerseniz, gerçekte kim olduğunuzu hatırlarken size vesile olmak benim için bir onurdur.

Kalbimden kalbinize,

Aygün

Eğitim Lideri:
SOLARA Aygün Kabadayı

Kimya Mühendisi olan Solara Aygün, yaklaşık on iki yıllık iş deneyiminin ilk altı yılını Eczacıbaşı İlaçta, daha sonra da Apotex İlaç, Kanada fabrikasında geçirmiştir. Kariyerine Türkiye de ilaç sektörüne danışmanlık ve eğitmenlik vererek devam etmiştir. Bu sürede yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı eğitimler organize edip, ortağı olduğu firmada yaklaşık 4 yıl çalışmıştır. Mühendis olarak çalıştığı bu dönemin doygunluğunu aynı zamanda boşluğunu hissettikten sonra, kariyer değişikliği yaparak psikoloji alanına geçmiştir. Son altı yıldır varoluşunun zenginliğini arttırmak için Derin Anı Süreci, Tantra, Merkaba, Kalp, Metafizik, Nefes, Tasavvuf, Kutsal Geometri, Rahim/Hara konularında yurtdışı ve yurtiçi kaynaklı eğitimlere katılmış, özümsediği ve yaşamına aktardığı her biliş halini büyük bir samimiyet ile paylaşmaya gönül vermiştir. Kalp arzusunun ateşini hakikatini arayışından alan Solara Aygün zihnin öğretilmiş kalıplarına meydan okuyan cesareti ile tanınır. Kadınlığını yaşamaya olan arzusu ile yaşamında yaptığı değişiklikler kendisini ilişkiler konusunda net, şefkatli ve An’da Ruhun arzusuna rehberlik yapabileceği bir olma haline getirmiştir. Kalbin gizli gerçeği, ilişkiler, sevgi ve bilgelik konularında hem eğitmenlik hem de bireysel çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

Eğitim Tarihi ve Saati:
25 Mart Çarşamba Saat 19:00 – 22:00
26 Mart Perşembe Saat 10:00 – 18:00
27 Mart Cuma Saat 10:00 – 18:00
28 Mart Cumartesi Saat10:00 – 18:00
29 Mart Pazar Saat 10:00 – 18:00

Eğitim Yeri:
Samsun, detay adres süreç içinde paylaşılacak.

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Sn. Havvanur Yılmaz Keleş
0 (536) 687 2105
Havvanur Hn`ı arayıp kesin kayıt işlemlerinizi yapmanızın yanında; çalışma sonunda katılım sertifikanızı alabilmeniz için

http://theschoolofremembering.net/sor/registration

adresine üyelik kaydı gereklidir. Bu üyelik için sistem sizden bir defalığına olmak üzere 14.99$ alacaktır. Bu üyelik işlemi ile hem genel merkezdeki makale, yazılara ulaşabilecek, her ay size bülten gönderilecek hem de Ma`at tan alacağınız ürünlere indirim alacaksınız. Aşağıda genel merkeze kayıt için ilgili açıklamalı video`yu izleyebilirsiniz.

“ http://www.youtube.com/watch?v=YR90-Vuikks&feature=youtu.be “

Okunması Tavsiye Edilen Kitaplar:
Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırları (I&II)
Kalpte Yaşamak, Drunvalo Melchizedek

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri