Mail ile abone olun

Yaratıcı- Shakti- Enerji’ nin Gücü

Shakti yaşam gücü enerjisinin yaratıcı kuvvetidir. Bu kuvvet zihin-duygu-beden arasında akarak birleştirici etki yapar. Bedenimiz vasıtası ile ulaştığımız 18 yol ile bu yaşam kuvvetinin ideal akışı sağlanır. Bu shakti döngülerinin çalışılması ile bedende kutsal sevgi ile gücün marifetli akışı bizi yaratıcı birliğe taşır.
Shakti enerjisinin 18 yolu kadim bir bilgidir. İnsanoğlunun bildiği fakat modern zamanlarda farkındalığımızda olmayan aslında yaşamın doğum ile bizleri birbirine bağladığı yaşamın dişi enerjisidir. O anne, sevgili, yaratıcı ve yok edici olandır. O oyun oynamak için yaratır, yine oyun oynamak için yok eder. Onun dansı bir keyif, haz halidir. Biz keyif halinde olduğumuzda özgürce akarız, kalbimizin isteklerini dinler ve onları tamamen yaşayıp yerine getirdiğimizde Shakti enerjisinde oluruz. Bu bizlerin doğal, orjinal halidir, kim olduğunuzu tutku ile yaşadığımız.

Shakti akışı yaşam amacımızı gerçekleştirdiğimiz haldir.

Bu çalışmada,

• 18 yol ile bağ kurmak
• Her bir yolu deneyimlemek, her yolda neyi muhafaza ettiğimizi fark etmek
• Yolu tıkayan her ne ise açmak ve Shakti enerjisinin akışını sağlamak
• Kendi farkındalıklarınıza devam edebilmek için pratik öneriler

Shakti enerjisi aktığında, kim olduğunuzun ifadesi ve bu bedendeki en yüksek potansiyelinizde olma hali ile yaşamın doyumuna ulaşma, bedenlenir.

Bu çalışma bedensel egzersizler yoluyla ifade bulduğundan rahat kıyafetler ile gelmeniz tavsiye edilir.

Eğitim Lideri:
Aina Greta

Padma Aon Prakasha tarafından inisiye edilmiş ve yaklaşık üç yılı aşkın bir zamandır da onunla çalışmaktadır. Kendi deneyimini paylaşarak öğretmekte, anda o enerjiyi aktararak ve liderlik ederek katılımcıların da kendi bedenlerinde deneyimlerini yaşamasına olanak sağlamaktadır. Bu çalışmada açtığı sevgi dolu ve güvenli ortamda yaratıcı enerjinin bedenlerinizden akmasına ve deneyimlenmesine rehberlik edecektir.

“Aina yumuşak, dişil, kucaklayan ve nazik bir varlığa sahiptir, sizlerinde deneyimleyeceği bütün çalışmaları deneyimlemiştir. Ne beklendiğini, neyin hareket etmesi gerektiğini ve nasıl çalışacağını bildiği için kişileri çok iyi destekler, bütün bunları kendi deneyiminden yapar çünkü her birinden kendisi geçti. Kendisini vermeye ve sevgiye adamıştır, alçakgönüllülük, istek ve cesareti ile inanılmaz durumların içinde birçok ruhsal çalışma yapmıştır. Dolayısı ile o anlar. Sorularınız ile ilgilenmek için son 3 yıl içerisinde çok iyi eğitildi.” Padma Aon Prakasha

Eğitim Tarihi ve Saati:
13 Şubat Cuma Saat 09:30 – 18:00
14 Şubat Cumartesi Saat 10:00 – 18:00
15 Şubat Pazar Saat 10:00 – 18:00

Eğitim Yeri:
Hacı Muhittin Sok. No:35 Kanlıca/Beykoz İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Yağmur Tuğrul
t: 0 549 203 04 96

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri