Mail ile abone olun

İç Ergen İle Gizil Gücünü Keşfetmek

Ergenlik dönemi,  yaşam enerjimizin zirve yaptığı, aktifleşen hormonlarla birlikte bedenimizde değişimlerin oluşmaya başladığı ve yetişkinlikle çocukluk arasındaki geçişi oluşturan köprü yıllarıdır. Dış dünya ile tanıştığımız, hayallerin sınır tanımadığı, her alanda fikirler oluşturmaya başladığımız, farklı deneyimleri arzu ettiğimiz, yetişkin yaşamamızın ana kararlarını adığımız yerdir ergenlik yılları.

Ancak yaşamımızın ana kararlarını aldığımız bu dönemde; bireyin kendi özünden gelen hediyeleri desteklemek yerine, ayıplar, günahlar, alelam ne derler ve namus meseleleri ile aile, toplum ve dinler ergen üzerinde baskı ve kontrol oluşturarak kendi özgür ruhuyla olan bağını kopartmaktadır.

Kendi özgür ruhuyla bağı kopartılan ergen, öğretilen şartlanmışlıklarla yaşamaya başlar ve kendine ait duygularını dondurur, kendini farklı bağımlılıklarla hissizleştirir veya aşırı öfke ve isyan ile beraber ruhunun sesini engellemeyi öğrenir. Varoluş ile olan ilişkisi zayıflar, sonuç olarak ilişkilerinde, kariyerinde ve yaşamının her alanında varoluş amacını unutur ve potansiyelini tam olarak kullanamaz hale gelir.

Bu çalışmada amacımız; içimizdeki ergenin gizil gücünü keşfederek, yaşamın tüm alanlarına bu içsel gücü taşıyabilmek ve hayalini kurduğu ilişkileri, kariyeri, aşkı, parayı bolluk ve bereket ile yaratabilmesine vesile olmaktır.

Duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinmenizi, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirmenizi, not tutmak için defter ve kalem bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Daha önce katılmış olanların kelimeleriyle çalışmanın sağlayacağı faydalar:

  • Ergen beni görmek, duymak, hislerini ve yaşadıklarını hatırlamak şu anda hayatımda olan birçok şeyin kaynağını bana gösterdi.
    Bu hisleri, kalıpları ergen ile birlikte şifalandırmak hayatımda çeşitli değişiklikler getirmeye başladı bile. İlk etapta bir rahatlama, büyüme hissi ve güç verdi. Ergene açılan alan, sevgi, anlayış ile büyümek çok daha keyifli ve ne istediğini bilerek oluyor:)

  • Ergenliğime ilişkin tek bir kare hatırlayamadan geldiğim çalışmanın sonunda kuytu bir köşede bedenini yok sayan, pırıl pırıl gözler ile benden yardım isteyen bir ergenin elinden tuttum.Tam anlamı ile muhteşem bir deneyimdi.

  • İnsan yaşamının o en güzel, coşkulu, uçuş uçuş ama bir yandan da bol duygusal dalgalanımlı, zaman zaman depresif, bazen mağdur, bazen ağlamaklı hallerin yaşandığı ergenlik yıllarına döndüm . Bu dönüş, bana o ergeni anlama, yaralarını sarma, ona şefkatle bakma, onu sarma sarmalama imkanı verdi. Bu sayede oradan bugüne tutkularımı, o enerjiyi coşkuyu taşıma imkanı buldum .

Eğitim Lideri – Hülya Erbeyli
Yirmi yılın aşkın iş  deneyimine sahip Hülya, yaptığı tüm çalışmalarda merkeze insanı koyarak, bireyin başarı ve mutluluğunu esas almıştır.  Liderlik,  Kariyer Gelişimi, İnsan Kaynakları alanlarında danışmanlık ve koçluk yapmaktadır.İnsanın bütünsel doğasına anlamaya yönelik çıktığı bireysel yolculuğunda metafizik, tantra, rahim bilgeliği, aydınlanmış kalbin uyanışı, iç çocuk ve iç ergen çalışmalarına katılmış, yaşam yolcuğunda öğrenmeye ve öğrendiklerini aktarmaya olan tutkusu her daim devam etmektedir.

Eğitim Tarihleri ve Saatleri:
19 Ekim 2019 Cumartesi Saat: 09:30 – 18:00
20 Ekim 2019 Pazar  Saat: 09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Beykoz / İstanbul

Eğitim Kayıt ve Bilgi:
Sn. Yağmur Tuğrul
t: 0216 680 91 91 / 0 549 203 0496
e: yagmur@solaraakademi.com

Erken kayıt indiriminden faydalanmak için 04 Ekim 2019, Cuma gününe kadar kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Geri