Mail ile abone olun

Gerçek ve Sihirli İlişki Yaratmak Modül I

Bu eğitim arzu ettiği sağlıklı ilişkide olmak isteyen kadın ve erkeklere açıktır.

Gerçek ve Sihirli İlişki Yaratmak dört modülden oluşan bir eğitim serisi olup, her modülde ilişkinin farklı katmanları kapsanmaktadır.
İlk modülde ilişkinin temel kavramları, ilişkiyi ve bireyleri etkileyen iç ve dış faktörler, kadın ve erkeğin yapısı gibi ilişkinin gerçekliği ele alınacaktır.
Her konu başlığı uygulamalar ile işlenerek katılımcıların ilişkilerinde bulundukları hali tanımlamalarına alan açılacaktır.
Aynı zamanda sağlıklı, güvenli, samimi, yetişkinden bağ kuran ve karşısındakini her açıdan görebilen, ayakları yere basan ilişkide olmanın anahtarları sunularak, her bireyin nerelerde zorlandığı ve güçlü olduğunun farkındalığı verilecektir.

Birinci modül kapsamında;

• İlişkide olmanın bir seçim olduğu,
• İlişkide büyümenin ise ayrı bir seçim olduğu,
• İlişki kurma seviyeleri ve hangi seviyeden ilişki kurulduğu,
• İlişkide olunan bireyi anlamanın zorunluluğu,
• Soyağacı, toplum ve toplu bilincin ilişkiye otomatik etkisini kavramanın önemi,
• İlişkiye dair gerçekçi olmayan beklenti ve hayalleri anlamanın gerekliliği,
• Cinsellikte kaybolmanın zararları,
• Rahim/Hara ve Kalp bağlantısını yakalamanın hediyeleri işlenecektir.

Aygün ve Hülya`nın sevgi ve gerçeklikle açacakları alanda geniş bir yelpazede sunacakları bilgi ve deneyimin iki günlük yolculuğuna hoş geldiniz. Eğitim boyunca farklı duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinmenizi, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirmenizi, not tutmak için defter ve kalem bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Eğitim Liderleri

Hülya Erbeyli
Yirmi yılın aşkın iş deneyimine sahip Hülya, yaptığı tüm çalışmalarda merkeze insanı koyarak, bireyin başarı ve mutluluğunu esas almıştır. Liderlik, Kariyer Gelişimi, İnsan Kaynakları alanlarında danışmanlık ve koçluk yapmaktadır. İnsanın bütünsel doğasına anlamaya yönelik çıktığı bireysel yolculuğunda metafizik, tantra, rahim bilgeliği, aydınlanmış kalbin uyanışı, iç çocuk ve iç ergen çalışmalarına katılmış, yaşam yolcuğunda öğrenmeye ve öğrendiklerini aktarmaya olan tutkusu her daim devam etmektedir.

Aygün Kabadayı
Sezgisel lider, terapist, eğitmen ve iş kadınıdır. İnsanları gerçek benliklerini somutlaştırarak, bahşedilen potansiyellerine ulaşmaya yönlendirir. Yolculuğunda mühendislik kariyeri ile birlikte benlik araştırmasını hipnoterapi, derin anı süreci, tekrar bağlantı, merkaba-aydınlanan kalbin uyanışı, rahim/hara bilgeliği, transformal nefes koçluğu ve eşi ile birlikte katıldığı çeşitli tantrik öğretiler vesilesi ile yapmış ve yapmaktadır. Hakikatini ve potansiyelini yaşamaya olan aşkı kendisini ayakları yere basan, alçakgönüllü bir birey olarak yaşamasını sağlarken aynı zamanda eşi, çocukları ve yaşamı ile yüksek bilinçli ilişkide olma arzusunu daim kılmaktadır.

Eğitim Tarihi ve Saati:
14 Aralık 2019 Cumartesi Saat:09:30 – 18:00
15 Aralık 2019 Pazar Saat:09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Beykoz – İstanbul

Eğitim Kayıt ve İletişim:
Sn. Yağmur Tuğrul
t: 0216 680 91 91 / 0 549 203 0496
e: yagmur@solaraakademi.com

Erken kayıt indiriminden faydalanmak için 02 Aralık tarihine kadar kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Geri