Mail ile abone olun

Rahim / Hara Bilgeliği

Bu serinin ikinci atölye çalışması. Bu çalışma serinin birincisi “Yaratıcı –Shakti- Enerjinin Gücü” çalışmasına katılan herkese açıktır.
Çağlar boyunca her medeniyette kişinin nihai potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan saklı bir yolu, gizli bir teknolojisi olmuştur. Bu büyüklük her birimizin içinde mevcut. İçinizin derinliklerinde bu ses ortaya çıkmak için bekliyor..bu ses ki bildiğiniz fakat derinlere gömülmüş olan..Bu ses sizin dışınızda bir guru veya mastır`da değil, sizin içinizdedir. Bu ses sizin Rahim/Hara nızın Sesidir.
Rahim/Hara hızlı yaratıcı potansiyel, canlılık, duyusallık, kalp gücü ve tezahürün anahtar jeneratörüdür. O sadece çocuk sahibi olmayı değil, bütün özlemini çektiklerimiz ile ilgili derinliği, kişisel bütünlenmeyi ve ruhsal potansiyelimizi yaratır. En derin ilişkinize doygunluk, denge ve sevginin gücünü getirir, erkek ile kadının Kutsal Birliği için zorlu sınavıdır. Rahmin İlahi Eril`e doğum yaptığının bilinmesi, anlaşılması ve çalışılması erkekler için hayati bir önem taşır. Kalbin çiçeklenip güvenli bir şekilde açılmasına izin veren zengin toprağı ve sessizliğin gücünün taşınmaz merkezi ile rahim kadının temelidir. Korku, ihanet, yargı, bilgisizlik, istismar, cinsel sorunlar ve gücün yanlış kullanılması gibi duygular ile örtülmüştür. Her kadında bulunan onun bilgeliği ve gücü birçok insan tarafından unutulmuştur, ve Galaktik Merkeze/Galaktik Rahim e direk bağlantısı olduğundan diğerleri tarafından da kasten gizlenmiştir. 2012 ile birlikte büyük bir anahtar ile yeni insanlığın doğuşu başladı. Bütün doğumlar rahim vasıtası ile olur, yaratılış, yaratım için zaruridir.
Bu çalışmada, Mesih, Tibet, Mısır ve Doğu kutsal geleneklerinin gizli bilgelikleri ve güçlü şifaları deneyimlenerek zengin, derin ve gücünü bilen rahim ile seven kalbin bağlantısı gerçekleşecek.

Bu güçlü, derin şifa ve dönüşüm sunan 3 gün, size, Doğu dan Tantra yoga ile Mesih Bilinçli Öğretilerini birleştirerek Rahim-Kase`nin tam pratik deneyimini vermek için tasarlanmıştır. Dönüşümünüze yardım etmek için buradayız.

3 gün boyunca, Rahim/Hara ile bağ kurup, geçmiş anıları ve ağır duyguları dönüştürerek potansiyel yeni bir doğuma alan açacağız. Bu şablonun üzerine, kutsal tapınağımızın çevresinde dönebilen yeni bir yaşam inşa edebilir, erkek ve kadınları akıl-merkezli olmak yerine Rahim/Hara ve Kalp merkezli olmak üzere çizebiliriz. Bilinçli doğum, bilinçli gebelik ve bilinçli ebeveynlik hem kadınlar ve hem erkekler için yeni paradigmanın büyük bir parçasıdır ve Rahim Bilgeliği ise bunun anahtarıdır. Rahim/Hara yı açmak ve dönüştürmek yeni çocukların yeni bir yol ile yüksek titreşimde doğmalarına olanak sağlar. Eğer anne ve baba net/temiz ise, yüksek frekanstaki çocuk ruhu kadının rahminin kutsallığına ve içindeki kutsal sevgiye, ve partneri arsındaki birliğe çekilerek onun bedenine gelecektir. Bu yeni çocuklar uyanmış insan uygarlığının temeli, bizlerin geleceğidir.

Bu 3 günlük Rahim Bilgeliği çalışmasında ayrıca aşağıdaki deneyimleri de yaşayacaksınız;

Kendi Rahim/Hara sesiniz ile tekrar bağlanarak kendi kendinizin rehberi olacaksınız,
Rahim Yogası ve yumurtalık nefesi
Rahim ve Kriya Güneş Rahmi Dansı
Mesih soyundan rahim şifaları
İlişkilerinizin ve merkezinizde yaşayanların ne olduğunu bulmak
Rahim-Kalp yolunu ateşlemek için meditasyonlar
Ve çok daha fazlası!!

BU ÇALIŞMA HEM KADINLAR HEM DE ERKEKLER İÇİN EŞİT ORANDA ÖNEMLİDİR, HEM KADINLARIN HEM DE ERKEKLERİN KATILIMINA AÇIKTIR.

Eğitim Lideri:
Aina Greta

Padma Aon Prakasha tarafından inisiye edilmiş ve yaklaşık üç yılı aşkın bir zamandır da onunla çalışmaktadır. Kendi deneyimini paylaşarak öğretmekte, anda o enerjiyi aktararak ve liderlik ederek katılımcıların da kendi bedenlerinde deneyimlerini yaşamasına olanak sağlamaktadır. Bu çalışmada açtığı sevgi dolu ve güvenli ortamda yaratıcı enerjinin bedenlerinizden akmasına ve deneyimlenmesine rehberlik edecektir.
“Aina yumuşak, dişil, kucaklayan ve nazik bir varlığa sahiptir, sizlerinde deneyimleyeceği bütün çalışmaları deneyimlemiştir. Ne beklendiğini, neyin hareket etmesi gerektiğini ve nasıl çalışacağını bildiği için kişileri çok iyi destekler, bütün bunları kendi deneyiminden yapar çünkü her birinden kendisi geçti. Kendisini vermeye ve sevgiye adamıştır, alçakgönüllülük, istek ve cesareti ile inanılmaz durumların içinde birçok ruhsal çalışma yapmıştır. Dolayısı ile o anlar. Sorularınız ile ilgilenmek için son 3 yıl içerisinde çok iyi eğitildi.” Padma Aon Prakasha

www.christblueprint.com
www.wombwisdom.me
www.padmaaon.com

Eğitim Tarihi ve Saati:
20 Şubat Cuma Saat 09:30 – 18:00
21 Şubat Cumartesi Saat 10:00 – 18:00
22 Şubat Pazar Saat 10:00 – 18:00

Eğitim Yeri:
Hacı Muhittin Sok. No:35 Kanlıca/Beykoz İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Yağmur Tuğrul
0 549 203 04 96

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri