Mail ile abone olun

İş ve Ruhun Dansını Öğrenmek

Bu eğitim;

•Ruhsallık ve kişisel gelişimde genişleyip, işinde arzu ettiği başarıyı yakalamakta zorlanan,
•İşi olupta heyecan, içsel tatmin ve amacını yitiren,
•İşiyle ilgili netliğini kazanarak, aksiyon planı oluşturmaya ihtiyaç duyan,
•Yaptığı iş ile varoluş amacı arasındaki ilişkiyi sorgulayan bireylere açıktır.

Her insan bahşedilen özellikleri ile tam ve bütündür.
Ve her insan yaşama katılmaya programlıdır.

İhtiyacı, hikayesine bilinç getirerek, kendini tanımaya ve potansiyelini kullanmaya istek duyması, ve yaşamdaki yönünü farklı bir bakış açısı ile görmeye açık olmasıdır.

İş insanın temel ihtiyaç ve isteklerini karşılamak için gereklidir. İşin kendi içinde kuralları vardır ve uyum sağlamayı gerektirir.

Ruh ana kolondur, hissedilen ve içsel olarak bilinen bir yolculuktadır.

Yolculukta olan hissedildiğinde, iş amaç olmaktan çıkıp araca dönüşür. İş ve ruhun dansı başlar. Ortak hedeflenen büyüme ve gelişim kolaylıkla gerçekleşir. Bireyin bu yolculukta aşması gereken zorlukların nedenselliğine bilinç getirmesi onun süreç boyunca ihtiyacı olan yakıtı sağlar.

Eğitimin akışında kapsanacak konular;

•Kişisel değerlerin tanımlanması
•Ruhun amacıyla hizalı vizyonun oluşturulması
•Seçeneklerin farkındalığı
•Yaşamda yönünün belirlenmesi
•İhtiyaçların netleşmesi
•Kariyer ve iş planının yazılması

Bu eğitimi Aygün ve Hülya iş kadını, girişimcilik ve ruhsal deneyimlerini süzerek tasarlamışlardır. Sevgi ve gerçeklikle açacakları alanda konuyu deneyimsel uygulamalar ile derinleştireceklerdir.

Eğitim boyunca farklı uygulamalar ve duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinmenizi, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirmenizi, not tutmak için defter ve kalem bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Eğitim Liderleri

Hülya Erbeyli
Yirmi yılın aşkın iş deneyime sahip Hülya, yaptığı tüm çalışmalarda merkeze insanı koyarak, bireyin başarı ve mutluluğunu esas almıştır. Liderlik, Kariyer Gelişimi, İnsan Kaynakları alanlarında danışmanlık ve koçluk yapmaktadır.İnsanın bütünsel doğasına anlamaya yönelik çıktığı bireysel yolculuğunda metafizik, tantra, rahim bilgeliği, aydınlanmış kalbin uyanışı, iç çocuk ve iç ergen çalışmalarına katılmış, yaşam yolcuğunda öğrenmeye ve öğrendiklerini aktarmaya olan tutkusu her daim devam etmektedir.

Aygün Kabadayı
Sezgisel lider, terapist, eğitmen ve iş kadınıdır. İnsanları gerçek benliklerini somutlaştırarak, bahşedilen potansiyellerine ulaşmaya yönlendirir. Yolculuğunda mühendislik kariyeri ile birlikte benlik araştırmasını hipnoterapi, derin anı süreci, tekrar bağlantı, merkaba-aydınlanan kalbin uyanışı, rahim/hara bilgeliği, transformal nefes koçluğu ve eşi ile birlikte katıldığı çeşitli tantrik öğretiler vesilesi ile yapmış ve yapmaktadır. Hakikatini ve potansiyelini yaşamaya olan aşkı kendisini ayakları yere basan, alçakgönüllü bir birey olarak yaşamasını sağlarken aynı zamanda eşi, çocukları ve yaşamı ile yüksek bilinçli ilişkide olma arzusunu daim kılmaktadır.

Eğitim Tarihi ve Saati:
28 Aralık 2019 Cumartesi Saat 09:30 – 18:00
29 Aralık 2019 Pazar Saat 09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Beykoz – İstanbul

İletişim Bilgileri:
Sn.Yağmur Tuğrul
M:yagmur@solaraakademi.com
T: 0549 203 04 96 / 0216 680 28 48

Erken kayıt indiriminden faydalanmak için 13 Aralık 2019 tarihine kadar kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Geri