Mail ile abone olun

İç Çocuk İle Yaşamdaki Güzellikleri Yakalamak

Gittikçe donuklaşan, grileşen, soluklaşan bir hayatta yaşamın güzelliklerini tekrar görmemizi sağlayacak olan içimizdeki çocuktur. İçimizdeki çocuk; bizim yaşam ile olan bağımızdır, yaşamı yaşama şeklimizdir. Masumiyeti ile oyun oynamaktan keyif alan, akıştaki güzellikleri tüm merakıyla görebilen, kocaman kalbi ile her an etrafındaki mucizeleri fark eden, coşkulu yaşam enerjisi ile etrafına ışık saçan, sezgileri güçlü, hislerini her an yaşayandır. Ve o çocuk korkmuş, güvensiz, saklanmış, kafası karışmış olabilir ancak hiç bir zaman ölmedi, derinde bir yerlerde tekrar sizinle buluşmayı bekliyor.

Bu çalışmada amacımız; İçimizdeki Çocuk ile tekrar buluşmak, onu kucaklamak, hayatı daha kaliteli, enerjisi yüksek, neşeli ve hissedebilen bireyler olarak yaşamın güzelliklerini görebilmek ve deneyimlerimizi buradan yaratabilmektir.

Duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinmenizi, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirmenizi, not tutmak için defter ve kalem bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Daha önce katılmış olanların kelimeleriyle çalışmanın sağlayacağı faydalar:

• Bu eğitim ile iç çocuğumla tekrar tanışma, buluşma, el ele tutuşma fırsatı buldum. Kendimde var olduğunu unuttuğum değerlerimi tekrar hatırlamama ve hissetmeme yol açtı. Öğrendiklerimin çıkış yerleri ve üzerimdeki yansımaları ile tanıştım. Tüm bunlarla birlikte, kendi potansiyeline güvenerek sınırlarımı yeniden çizme hayalini kazandım.
• İçimdeki neşeli, coşkulu çocuk ortaya çıktı ve benimle birlikte yürüyecek, bunu sağlayan, alan açan, renklerin neden benim için çok kıymetli olduğunu anlamamı sağlayan eğitim ve eğitmenimize çok teşekkürler, şükürler olsun ki onca mutluluk bana eşlik ediyor, inanıyorum edecek.
• İç çocuğumla tanıştım. Hayata bundan sonra bakmadığım taraflardan bakmamı sağlayacak. Bundan sonra olacakları merak ediyor içimde ki çocuk. Korkan iç çocuğumun elini bir daha hiç bırakmayacağım.

Eğitim Lideri – Hülya Erbeyli
Yirmi yılın aşkın iş  deneyime sahip Hülya, yaptığı tüm çalışmalarda merkeze insanı koyarak, bireyin başarı ve mutluluğunu esas almıştır. Liderlik, Kariyer Gelişimi, İnsan Kaynakları alanlarında danışmanlık ve koçluk yapmaktadır.İnsanın bütünsel doğasına anlamaya yönelik çıktığı bireysel yolculuğunda metafizik, tantra, rahim bilgeliği, aydınlanmış kalbin uyanışı, iç çocuk ve iç ergen çalışmalarına katılmış, yaşam yolcuğunda öğrenmeye ve öğrendiklerini aktarmaya olan tutkusu her daim devam etmektedir.

Eğitim Tarihi ve Saati:
20 Haziran 2020 Cumartesi Saat:09:30 – 18:00
21 Haziran 2020 Pazar Saat:09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Beykoz – İstanbul

Eğitim Kayıt ve İletişim:
Sn. Yağmur Tuğrul
t: 0216 680 91 91 / 0 549 203 0496
e: yagmur@solaraakademi.com

Erken kayıt indiriminden faydalanmak için 05 Haziran 2020 tarihine kadar kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Geri