Mail ile abone olun

Tantra ve Kadın I

Yeryüzünün dişil tarafında yer alan tüm canlılara ortak bir rol biçilmiştir. Dişi olmak demek öncelikle yaratım sürecinin bir parçası olmak demektir. Doğurgan olsun olmasın her kadın bu kabiliyetle dünyaya gelir. Kadın toprak ana gibi bereketli ve rahmedecidir, örtücü ve koruyucudur. Dişi
Özümüzden uzaklaştığımızda eksik ve kusurlu hissederiz. Onunla sağlam bir bağlantı kurduğumuzda ise; tam, özgür ve mutlu hissederiz.
Hepimizin içinde eril ve dişil enerji vardır. Eril enerji bizi bir yöne ya da bir hedefe doğru götürürken, dişil enerji yaşamı çoğaltarak, sevgi, şefkat ve aydınlıkla donatıp besler.
Korku yerine gerçek sevgi ile yaşamanın anahtarı; dişi özümüzü onurlandırarak rahatlamak, tadını çıkartmak ve aynı zamanda kalbimizin gerçeğini görerek hareket etmektir.
Bu serinin ilk eğitiminin amacı Tantrik öğretiler üzerinden dişil benliğimizin özüne varıp, cinselliğimizle olması gerektiği gibi doğru bir bağlantı kurarak, yaşamın tüm alanlarına güç, barış, sevgi, oyun ve sihri yeniden çağırmaktır. Bu eğitim sizi dişi bilgeliğinizle tanıştırıp yaratıcı tarafınızı keyifle keşfetmenizi hedefliyor.

• Eril ve dişil enerjilerimizi yaşamımızda nerde ve nasıl kullanıyoruz
• Fiziksel bedenimizle ve dişi özümüzle nasıl tekrar bağlantıya geçeriz
• Dişil enerjinin kadındaki ifadesi,
• İçimizdeki kadın enerjileri ve cinsellikle olan ilişkisi,
• Kadın olarak aydınlık ve karanlık yönlerimiz,
• Kadın olarak yarattığımız dramalar,
• Başka kadınlarla bir arada, ‘rekabet’ yerine ‘kız kardeşlik’ nasıl yaratılır.

Bu keşif dolu hafta sonunda; dişil yönümüzle doğru bir iletişim kurduktan sonra tamamen özgür olma yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Bu adımı atarken, gerçek kız kardeşliğin güvenli, destekleyici ve şifalandırıcı ortamında, egzersizlerle ve paylaşımlarla grup enerjisinde derinleşeceğiz.
Duygu değişimleri sebebi ile vücut ısısı artıp/azalabileceğinden kat kat giyinilmesini, gerektiğinde kullanılmak üzere yedek tişört getirilmesini, not tutmak için defter ve kalem bulundurulmasını tavsiye ederiz.

Eğitim Lideri: Tülay Demir
Öz benliğimizi bulma sürecimiz, dünyaya gözümüzü açtığımız anda başlar. Ancak Öz benliğimizi, yani gerçeğimizi ne zaman ve nasıl keşfederiz?
Tülay Demir, bu soruya cevap aramak için 9 yıl önce kendi yolculuğuna başladı. Yurtdışında, “Dişil ve Eril Güç Dengesi” bağlamında Rahim Bilgeliği ve Shakti’nin Gücü eğitimlerinin yanı sıra, Zihni Bırakma, Akışta Yaşam ve Teslimiyet, Ego ve Stratejileri, Osho Primal Terapi, Primal Matrix, İç Ergen, Osho Born Again ve Aydınlanmış Kalbin Uyanışı Mer-ka-ba’nın da dahil olduğu bir çok eğitim aldı. Aldığı bu eğitimlerden edindiği bilgeliğin katkısıyla, son 8 yıldır devam ettiği Tantra okulunda öğrendiklerini derinleştirerek, kendi yaşamında içselleştirmiş ve Tantrik öğretiler kapsamında yurtdışında da eğitimler vermektedir.
Potansiyelinin kaynağına indiği 7 günlük karanlık oda inziva deneyiminde, yaşam amacının önemli bir kısmının ‘kadınlara hizmet etmek’ olduğunu keşfeden Tülay, aynı zamanda kadın bedeninde biriktirilen öfke ve travmaları, beden hafızası üzerinden çalışarak farkındalık yaratma amaçlı bireysel seanslar vermektedir.

Eğitim Tarihi ve Saati:
02 Kasım 2019 Cumartesi Saat:09:30 – 18:00
03 Kasım 2019 Pazar Saat:09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Kanlıca Mah. Hacı Muhittin Sk. No:35 Beykoz – İstanbul

Eğitim Kayıt ve İletişim:
Sn. Yağmur Tuğrul
t: 0216 680 91 91 / 0 549 203 0496
e: yagmur@solaraakademi.com

Erken kayıt indiriminden faydalanmak için 18 Ekim 2019, Cuma gününe kadar kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Geri