Mail ile abone olun

EBEVEYN OLMAK + Bilinçli Ebeveynler ve Otantik Çocuklar İçin …

Bunların hepsi gerçekliğe uyanmak ve doğal halimizde yaşamak için……

Bu çalışma, anne ve baba olarak deneyimlediğiniz hediye ve vasıflarınızın fark edilmesi ve “çocuğunuzla gerçek sevgi ile yaşanan” ilişkiden sizi alıkoyan illüzyonlarınız ve inançlarınızın değişimi ile ilgilidir. Anne ve babalığınıza uzaktan bakmayı deneyimleyerek kendinize vereceğiniz bu birkaç günlük “DURMA” zamanı ebeveynliğinizi bir sonraki seviyesine yükseltmenizi sağlayacak.
Çoğu çocuk, ebeveynleri, öğretmenleri ve bunların dışındaki toplum tarafından bilinçli veya bilinçsiz olarak “nasıl olması gerektiği” söylenen resme sığabilme çabası ile büyür. Kendi otonomileri ile çiçek açmak, kendi bireysel ve biricik doğalarının ifadelerini özgürce hissedebilmek yerine, çocuklar çevreleri tarafından sevilen ve güvende hissedilen onaylanmış davranış kalıplarını kopyalayarak ihtiyaç ve sezgilerini nasıl bastıracaklarını öğrenirler.

“Anne ve Baba” olarak bu şekilde devam eden davranışlarımızın çocuklarımızı yaşamaları için arzu ettiğimiz mutlu, özgür ve doyumlu bir yaşama doğru götürmeyeceğini algılamak üzücüdür. Bizlerin de çoğu zaman eş ve çocuklar olarak birbirimize karşı olan ilişkilerimizde boşuna uğraşıyorum hissi ile gelen bıkkınlık, karmaşıklık ve yorgunluk hissetmemize şaşırmamak gerekir.

Bu şekildeki ebeveynliği “geçmişe” koşullu zihinlerimizden, kalbimizin “şimdide” var olan bilgeliğine çıkararak değiştirebiliriz, ki ancak o zaman çocuklarımızı daha net algılayıp, kalbimizden hareket ederek onlara rehberlik yapabiliriz. Ancak o zaman ebeveynlik korku ve kontrol bazlı sahiplenmeden, sevgi ve gerçekliğe dayalı doğru ilişkiye dönüşür. Böylece çocuğumuza bu dünyada otantik ve merkezinde olarak mutlu ve doyumlu yaşama ulaşmasında nasıl destek ve rehberlik edeceğimiz konusunda hem ona hem de kendimize net oluruz.

Ebeveynlikte bu değişimi oluşturmak maalesef biraz cesaret istiyor, çocuğumuza berrak bir rehber olabilmek için öncelikle kendi yanılsamalarımız ile yüzleşmeli ve onları temizlemeliyiz. Sonucunda akıldaki karmaşadan değil, gerçek olanın yaşandığı, çabasız ve çok daha sevgi dolu ebeveyn-çocuk ilişkisi yaratarak ödüllendiriliriz. Aile yaşamı içinde yaratılan akış ve rahatlama, günlük yaşamın döngüsü ile ilgilenirken size ve çocuğunuza büyük destek olur. Bir kez bu gerçekliğin derinliği ve gerçekliği deneyimlendiğinde, bu yaşamdaki diğer tüm ilişkilere de kendiliğinden yansır. Her koşulda nasıl mutlu aile yaşamı yaşandığının örneği olarak diğer kişilere de ilham kaynağı olunur.

Bu söylenilenlerin deneyimleneceği egzersizlerin ve öğretilerin verileceği güvenli ortamda kendinizi daha derinden tanıma şansı yakalayacaksınız. Ayrıca ebeveyn olmanın hediyelerini kutlayıp, birlikte eğleneceğiz.

Ebeveyn Olmak+ çalışması ile şu konularda destek ve ilham olmayı hedefliyoruz;

• Kendi düşünce ve davranışlarımızın çocuğumuzun yaşamına olan etkisini algılamak için “Akıl, korku ve kontrol bazlı” ebeveyn ile “kalp, koşulsuz sevgi ve hakikat bazlı” ebeveyn arasındaki farkları bilincimize getirmek

• Kendiniz ve çocuğunuz arasında dengeyi yaratabilmek için “Ebeveyn” olarak rolünüz ve sorumluluklarınız, “Çocuğunuzun” rolü ve sorumlulukları nelerdir?

• Çocuğunuzu kendinizi iyi hissetmek ve kontrol güdünüzü tatmin etmek için bir araç olarak kullanmak yerine “büyüme ve netlik” için bir ayna olarak kullanmak,

• Zaten sizin ve atalarınız tarafından yaşanmış olan yaratımı ve tutunmayı kendi çocuğunuza devir etmemek için kendi kişisel limitlerinizi fark etmek ve bunların ötesine geçmek,

• Tercih edilmeyen durumların içinde stres ve karmaşa ile kaybolmak yerine, koşulsuz sevgi ve hakikat ile çocuğumuza destek ve rehberlik yapmak,

• Bu dünyada mutlu ve doyumlu yaşama sahip olması için çocuğunuzun kendi hediyelerini ve vasıflarını bulmada destek olmak,

• Herkesin fayda sağlayacağı bir aile yaşamı kurmak.

Cumartesi akşamı bir gece programı hazırladık. Bu programın içeriği katılımcı grubunun süreçteki durumuna göre anda belirlenecek.

Günlük ebeveynlik yapma halimizi, sizin gerçek doğanızın çocuğunuz ile olan ilişkinize yansıdığı bir sonraki seviyesine çıkarmak için bütün ebeveynleri, çift ve/veya tek olarak, bizimle birlikte seyahat etmek için davet ediyoruz.

Bu çalışma, bebekten ergenliğe, her yaş grubunda çocuğu olan tüm ebeveynler için uygundur, çünkü her şey anne-baba ile ilgilidir.

Eğitim Lideri:
Angelique Romeijin

Kendisini yaşama, evrensel koşulsuz sevgi ve hakikate derinden adamıştır. Yaşama yansıttığı enerji de buradan gelmektedir, bu öz vasfı sayesinde insanlar yanında kolayca rahatlayıp kendilerini güvende hissederler. Hediyesi insanların “ışığını” görmesi, mutlu, doyumlu bir yaşam yaşayabilmek için bu iç güzelliği ve vasıfları nasıl kullanmaları konusunda rehberlik yapmasıdır.
Sevgi dolu, hakiki ve pratik yaklaşımı ile ayakları yere basan manevi yaşamın ne demek olduğunun örneğini gösterir. Çalışmalarındaki motivasyon ve tasarımcı, yazar ve resimciliğindeki yaratıcı sezgilerini insanlığa ve doğaya duyduğu sevgiden almaktadır.
Angelique, 13 yaşındaki kızına ve 9 yaşında oğluna candan bağlı bir anne ve kendi merkezinde sadık bir eştir.
Kendisi davranışlar, iletişim ve farkındalık konularında hem ebeveynlere hem de bireylere eğitimcilik ve koçluk yapmaktadır. Manevi gelişim konusunda büyüklere ve çocuklara yönelik kitaplarındaki tüm görsel resimler de kendisine aittir.
6 yıl boyunca İleri seviye mastır NLP üzerine çalışmış, 3 yıl ise aile dizimini kariyerine eklemiştir. Hem yerli hem de uluslararası bir çok kişisel gelişim eğitimlerine katılmış, 3 yıl boyunca The New Tantra ekibinde yer almıştır.
Abraham by Ester Hicks, Byron Katie, Adyashanti, Sri Ramana Maharshi ve diğerlerinden ilham almaktadır.
Hizmetleri; Atölye Çalışmaları, Bireysel Seanslar ve Çiftlere Seanslar
e-mail: info@angeliqueromeijn.com t: +31 6 463 964 00

Eğitim Tarihi ve Saati:                                                                                                                                                                             16  Ocak Cuma Saat 19:00 – 22:00
17 Ocak Cumartesi Saat 10:00 – 22:00
18 Ocak Pazar Saat 10:00 – 16:00

Eğitim Yeri:
Hacı Muhittin Sok. No:35 Kanlıca/Beykoz İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Elvan Çimen
t:0 544 290 98 13

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri