Mail ile abone olun

Aydınlanan Kalbin Uyanışı- ATİH

Bir insan;

Kalbin Minik Mekanına gittiğinde,

Işık Huzmeleri aktif olduğunda,

Üçüncü Gözünü açtığında,

Mer-Ka-Ba sı oluştuğunda,

Kalpten Yaratım a başladığında

“aydınlanma” yoluna girmiştir. Buna devam edildiğinde aydınlanma kendiliğinden meydana gelir.
Artık eskinin gitmesine izin vermenin ve yenisini kucaklamanın zamanı gelmiştir.

Eğer bu öğretinin bir parçası olmayı seçerseniz, gerçekte kim olduğunuzu hatırlarken size vesile olmak benim için bir onurdur.

Kalbimden kalbinize,

Not: Şu an Türkiye de tek yetkili öğretmen sıfatında olan Aygün, eğitim sonrası yaklaşık 15 günde bir yaptığı grup toplantıları, sosyal medya iletişimi ile enerjinin tutulmasına, öğretinin özümsenmesine ve devam etmesine vesile olmaktadır. Aygün ATIH eğitimleri ile her gruba aynı uzaklıkta durmaktadır. Kendisinin yayınladığı eğitimlere katılabileceğiniz, kişi gönderebileceğiniz gibi, kurumlar kendi gruplarını oluşturduğunda size özel eğitim tarihi de oluşturmak mümkündür. Amacımız en yeni, en kısa ve en etkili yöntemlerden biri olan ATIH veya Anadolu muzdan çok iyi bildiğimiz “Kalp Gözünü Açmak” yoluyla aydınlanma yolunda hizmet etmek ve bunu mümkün olduğunca çok kişiye ulaştırmaktır.

Eğitim Lideri:
SOLARA Aygün Kabadayı

Kimya Mühendisi olan Solara Aygün, yaklaşık on iki yıllık iş deneyiminin ilk altı yılını Eczacıbaşı İlaçta, daha sonra da Apotex İlaç, Kanada fabrikasında geçirmiştir. Kariyerine Türkiye de ilaç sektörüne danışmanlık ve eğitmenlik vererek devam etmiştir. Bu sürede yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı eğitimler organize edip, ortağı olduğu firmada yaklaşık 4 yıl çalışmıştır. Mühendis olarak çalıştığı bu dönemin doygunluğunu aynı zamanda boşluğunu hissettikten sonra, kariyer değişikliği yaparak psikoloji alanına geçmiştir. Son altı yıldır varoluşunun zenginliğini arttırmak için Derin Anı Süreci, Tantra, Merkaba, Kalp, Metafizik, Nefes, Tasavvuf, Kutsal Geometri, Rahim/Hara konularında yurtdışı ve yurtiçi kaynaklı eğitimlere katılmış, özümsediği ve yaşamına aktardığı her biliş halini büyük bir samimiyet ile paylaşmaya gönül vermiştir. Kalp arzusunun ateşini hakikatini arayışından alan Solara Aygün zihnin öğretilmiş kalıplarına meydan okuyan cesareti ile tanınır. Kadınlığını yaşamaya olan arzusu ile yaşamında yaptığı değişiklikler kendisini ilişkiler konusunda net, şefkatli ve An’da Ruhun arzusuna rehberlik yapabileceği bir olma haline getirmiştir. Kalbin gizli gerçeği, ilişkiler, sevgi ve bilgelik konularında hem eğitmenlik hem de bireysel çalışmalar yapmaya devam etmektedir.

Eğitim Tarihi ve Saati:
19 Haziran Çarşamba Saat 19:00 – 22:00
20 Haziran Perşembe Saat 10:00 – 18:00
21 Haziran Cuma Saat 10:00 – 18:00
22 Haziran Cumartesi Saat 10:00 – 18:00
23 Haziran Pazar Saat 10:00 – 18:00

Eğitim Yeri:
Valikonağı Cad.Erciyas Apt. No:17 K:1 D:3 Nişantaşı/İstanbul

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Hande Akın
0 532 783 21 4

Okunması Tavsiye Edilen Kitaplar:
Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırları (I&II)
Kalpte Yaşamak, Drunvalo Melchizedek

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri