Mail ile abone olun

“Parenting, Yeni Dünyada Çocuğumuzla İlişkimiz”

 

Bu çalışma ebeveyn olarak var olan hediyelerinizin ve vasıflarınızın deneyimlenmesinin yanında çocuğunuzla gerçek sevgi ile yaşanan ilişkiden sizi alıkoyan illüzyonların değişimini sağlayan bir yolculuktur.

Hepimiz bu dünyaya Kaynak-enerji olarak geldik, eşsiz bir bedende ve ilahi hediyelerle bu gezegende yapmamız gerekeni yapmaya, ilahi kontratımızı keyifle, sevinçle yerine getirdiğimiz hayatı yaşamaya.. Çoğu çocuk toplumun ve ebeveynlerin yarattığı korku ve ayrılığa dayalı illüzyona inanarak ve güvenerek, gerçekten kim olduklarını unutarak büyüyorlar. Diğerleri tarafından bilinçli veya bilinçsiz yaratılan bu resmin içine yerleşmeye çabalamayla geçen zorlu bir yaşam süreci.

Ebeveyn olarak bu şekilde bir enerjiyi desteklemenin çocuklarımız için arzu ettiğimiz mutlu, doyumlu ve özgür yaşama götürmediğini farketmek çok üzücü. Hem ebeveyn hem de çocuk olarak zaman zaman aradaki ilişkiden bıktığımıza, hüsrana uğradığımıza ve ne yapacağımızı bilememe durumunu hissetmeye şaşmamak lazım.

Bu şekildeki bir ebeveynliği değiştirmek için aklımız yerine, gerçek sevgi ve gerçeğin bulunduğu manevi kalbimize geçiş yapmamız ve buradan hareket ediyor olmamız gerekiyor. İşte burada ebeveynlik tepki veren bir bedene sahip olmak yerine ruh seviyesinde ilişki kuran bir değişime uğrar. Böylece çocuğumuza bu dünyada otantik ve merkezinde olarak mutlu ve doyumlu yaşama ulaşmasında nasıl destek ve rehberlik edeceğimiz konusunda hem ona hem de kendimize net oluruz.

Ebeveynlikte bu değişimi oluşturmak maalesef biraz cesaret istiyor, çocuğumuza berrak bir rehber olabilmek için öncelikle kendi yanılsamalarımız ile yüzleşmeli ve onları temizlemeliyiz. Fakat sonuç, çocuk-büyük arasında gerçek, sevgi dolu, çabasız ve mutlu bir ilişki olarak bir okadar sonsuz ve büyük bir keyif ki en yakının ile büyülü bir yaşam.. Bir kez bu gerçekliğin derinliğini ve gerçekliğini gördüğünde, bu yaşamındaki diğer tüm ilişkilere kendiliğinden inanılmaz olarak genişleyiveriyor, iş yaşamı ve arkadaşlarınla olan ilişkiler gibi..

Bu çalışmada bütün bu söylediklerimizi deneyimleyecek sizi kendi özünüze getirecek egzersiz ve öğretileri aktarabileceğimiz güvenli bir ortam yaratıyoruz. Ayrıca ebeveyn olmanın hediyelerini kutlayıp birlikte eğleniyoruz.

Şu konularda destek ve ilham olmayı hedefliyoruz;
• Akıl, korku ve control bazlı ebeveyn ile kalp, koşulsuz sevgi ve hakikat bazlı ebeveyn arasındaki farklar
• Ebeveyn olarak rolünüz ve sorumluluklarınız nelerdir? Çocuğunuzun rolü ve sorumlulukları nelerdir?
• Çocuğunuzu kendinizi iyi hissetmenizi ve kontrol güdünüzü tatmin edecek bir araç olarak kullanma yerine manevi farkındalığınız için bir ayna olarak kullanmak
• Kendi kişisel limitleriniz ve projeksiyonlarınız nelerdir ve bunların ötesine nasıl geçersiniz?
• Tercih edilmeyen durumların içinde iken koşulsuz sevgi de ve hakikatte nasıl kalınır?
• Bu yaşamda mutlu ve doyumlu yaşama sahip olması için cocuğunuzu kendi hediyelerini, vasıflarını ve içsel rehberliğini bulmada nasıl desteklemeliyiz
• Kendine ve diğerlerine ızdırap yaratan aklın yanılsamalarına karşı çocuğumuza nasıl rehberlik etmeliyiz?
• Herkesin fayda sağlayacağı bir aile yaşamı nasıl yaratılır?

Eğitim Lideri:
Angelique Romeijin

Angelique ruhun amigosu olarak sizinle “tavşan deliğinden aşağılara”, doğamızın ve kişisel yaşamımızın gerçekliklerine giden anayolları göstermeye ve birlikte seyahat etmeye bayılıyor.
Kendisini yaşama, evrensel koşulsuz sevgi ve hakikate derinden adamıştır. Yaşama yansıttığı enerji de buradan gelmektedir, bu öz vasfı sayesinde insanlar yanında kolayca rahatlayıp kendilerini güvende hissederler. Hediyesi insanların “ışığını” görmesi, mutlu, doyumlu bir yaşam yaşayabilmek için bu iç güzelliği ve vasıfları nasıl kullanmaları konusunda rehberlik yapmasıdır.
Sevgi dolu, hakiki ve pratik yaklaşımı ile ayakları yere basan manevi yaşamın ne demek olduğunun örneğini gösterir. Çalışmalarındaki motivasyon ve tasarımcı, yazar ve resimciliğindeki yaratıcı sezgilerini insanlığa ve doğaya duyduğu sevgiden almaktadır.
Angelique 13 yaşındaki kızına ve 9 yaşında oğluna candan bağlı bir anne ve kendi merkezinde sadık bir eştir.
Kendisi davranışlar, iletişim ve farkındalık konularında hem ebeveynlere hem de bireylere eğitimcilik ve koçluk yapmaktadır. Manevi gelişim konusunda büyüklere ve çocuklara yönelik kitaplarındaki tüm görsel resimler de kendisine aittir.
6 yıl boyunca İleri seviye mastır NLP üzerine çalışmış, 3 yıl ise aile dizimini kariyerine eklemiştir. Hem yerli hem de uluslararası bir çok kişisel gelişim eğitimlerine katılmış, 3 yıl boyunca The New Tantra eğitmen ekibinde yer almıştır.
Abraham by Ester Hicks, Byron Katie, Adyashanti, Sri Ramana Maharshi ve diğerlerinden ilham almaktadır.

Eğitim Tarihi ve Saati:                                                                                                                                                                        10 Mayıs Cuma Saat 19:00 – 22:00
11  Mayıs Cumartesi Saat 09:30 – 18:00                                                                                                                                               12 Mayıs Pazar Saat 09:30 – 18:00

Eğitim Yeri:
Yoga Darga – İpek Darga
Yıldırım Oğuz Göker Cad. 8. Gazeteciler Sitesi No:7 Akatlar/Etiler

Eğitime Kayıt ve Bilgi:
Lotus Kadınlar Kulübü
t: 0212 296 29 62
m: 0 537 863 00 03

Eğitime rahat kıyafetler ile gelinmesi, yedek tişört getirilmesi, not tutmak için defter ve kalem getirmeniz rica edilir.

Bu form seçtiğiniz eğitime ön kayıt işleminizi gerçekleştirir.

Geri